Lánykérés a levegőben?! Romantikafaktor 10-ből 10!

A lehető legromantikusabb módon szeretnéd megkérni Kedvesed kezét? Ha biztosra szeretnél menni, és tudod, hogy a szerelmed nem tériszonyos, nevezzetek be egy közös tandemugrásra, és spékeld meg a végén egy laza lánykéréssel!

 

g0082762.JPG

 

Ha semmiképp sem szeretnél az unalmas eljegyzési formák (pl.: ünnepi vacsora, séta a tengerparton, Valentin-nap, Karácsony, évforduló, névnap, szülinap) közül választani, akkor ezt a lánykérést egyenesen Neked találták ki! Azért arról, hogy valaki azután kérje meg szerelmese kezét, miután kiugrottak egy helikopterből, beláthatod, hogy igen keveset hallani...

Nem baj, ha bátortalan vagy, mint tudjuk, a szárnyak repülés közben nőnek. Abban is biztos lehetsz, hogyha földet éréskor ahelyett, hogy felállnál, térdre ereszkedsz előtte, egy ideig azt fogja hinni, hogy rosszul vagy, de annál nagyobb és mámorítóbb lesz a meglepetés…

Izgulni fogsz? Hát persze! Sőt, a gyomrod kétszeres erővel fog liftezni az izgalomtól, de az  a plusz adrenalinlöket meg is adja majd a lánykéréshez szükséges bátorságot.

A párod tutira nem sejt majd semmit. Amúgy is el lesz foglalva azzal, hogy mi fog történni vele, és el lesz varázsolva a zuhanórepüléstől.

Együtt járhattok a fellegekben!

Természetesen szuper, ha beavatod a tandempilótád, így biztosan jól sül majd el a lánykérés.

Az is jó megoldás, ha még a levegőben, a napsütötte felhők, és az égkék Balaton fölött, a helikopterben ülve kéred meg a kezét, mielőtt még kiugranátok. Ha igent mond, ugráskor már nem a mit és hogyanon fogsz filózni, hanem átjár majd egy felszabadító érzés, és bizony szívecskéket láthatsz veletek együtt repkedni a levegőben. Persze, földet éréskor annak rendje és módja szerint ajándékozd meg a jegygyűrűvel.

Tetszik a helikopteres -tandemugrós leánykérés ötlete?

Akkor is gyere hozzánk Ugrani a pároddal, ha még nem jártok a lánykérésnél, mert biztosan összekovácsol benneteket a közösen átélt élmény, és még sokáig fogjátok emlegetni.

Itt foglalhatsz tandemugrás időpontot.

Szeretettel várunk benneteket!

Az Ugrani Jó Csapata

Kapcsolódó blogbejegyzés:

Hó-rukk Szerelmesek!