Hó-rukk Szerelmesek!

Egy szuper randiötletünk van a számotokra!

„A szerelem belülről mámoros örvény, semmihez sem fogható repülés” Cserna-Szabó András

A szerelem kalandokkal teli utazás, van benne fenn és lenn, szárnyalás, és zuhanás. A szeretet maga a repülés. Volna kedved együtt röpülni a kedvessel? Koronázzátok meg érzéseiteket egy tandemugrással, ahol olyasmit élhettek át, ami még jobban megerősítheti a kapcsolatotokat.

unnamed.png

Láthatod a párod egy olyan élethelyzetben, amiben még sosem. Fiúk, most bebizonyíthatjátok, ki a legény a levegőégben! Csajok, csak nem vagytok annyira szerelmesek, hogy rávegyétek szívetek választottját erre az őrültségre? 

Beszéljünk őszintén. 

1. Ha egyszerre visítotok, és egyszerre süvítetek a levegőben azzal, aki szívetek számára kedves, elkönyvelhetitek, hogy a világ egyik legjobb randiján vagytok épp. Izgalmas, extrém találkozó ez, ahol egészen új arcát ismerhetitek meg párotoknak.

2. A szerelmeddel való tandemugrásban van valami egészen intim dolog. Jégtörőnek is jó, mert itt aztán lehull rólatok minden álarc. Nincs több titok. Látszani fog, ha félsz, és jól jön egy társ, aki fogja a remegő kezed, mielőtt ugranál. Egy kedves hang, ami bátorít, egy biztató szempár, akinek a tulajdonosa meg merne rá esküdni, hogy képes vagy rá, és megcsinálod. Azaz, megcsináljátok!

Ugyanis, ha most Valentin napra egy ilyen ütős meglepetést szervezel, 15% kedvezményt kaptok a tavaszi ugrás árából. A Te szíved is megdobbant? Katt ide a részletekért!

3.Srácok, ez most nektek szól. Ha úgy érzed, Ő az, és már nem szeretnél várni, de egy különleges alkalomra vársz...talán ez lesz az! Már elvetetted a legszokványosabb ötleteket, és szeretnéd igazán felforrósítani a hangulatot, mielőtt megkéred, legyen a társad jóban-rosszban? Ugorjatok, repüljetek, és a landolásnál ne légy rest, tedd fel a nagy kérdést! Annak a Hősnőnek, aki képes Veled ugrani 4000 méteres magasságból, biztosan együtt dobog a szíve a Tiéddel.

4. Házaspároknak is ideális időtöltés. Minél hosszabb ideje vagytok együtt, annál kevesebb olyan programot tudtok szervezni, ami még újdonság. Nos, nekünk támadt egy használható ötletünk!

De legyetek kapcsolatotok bármely fokán, képzeld csak el, milyen érzés lesz az ugrás perceit örökre beírni a történetetekbe. Nincs is jobb, mint az együtt szárnyalás után, egy szerelmes-szenvedélyes ölelés, és egy büszke pillantás, mellyel nyugtázzátok, hogy a Ti kapcsolatotok bizony elég erős volt ehhez a sportos- bolondos, merész vállalkozáshoz!

Ti be meritek vállalni?