Tandemugrást ajándékba

Ha szeretnél valami igazán különlegeset ajándékozni egy szerettednek, a tandemugrás csodás választás. Segítünk pár ötlettel, hogy az ismerősöd valóban örüljön neki.

ugranijo_9_2.JPG

Szokták mondani, hogy ajándék lónak ne nézd a fogát, de hidd el, ha már egy ilyen monumentális meglepetést szerzel valakinek, azt illik jól csinálni.

 

1. Olvasd el az összes jelentkezési feltételt

Szuper tisztában lenni a jelentkezési feltételekkel, és az "apró betűs részekkel". Van olyan hely, ahol extra díjat számítanak fel az ugróruháért, és az sem mindegy, mi az ugrás kor, és súlykövetelménye. Azt tudod, hogy milyen magasságból történik az ugrás?

Ezek ugyan részletkérdéseknek tűnnek, de ha a megajándékozni kívánt túlsúlyos az ugráshoz, akkor két lehetőség van: vagy nem fog örülni az ajándéknak, vagy motivációnak fogja fel a fogyásra. Azért mi mégsem ajánljuk, hogy kitolj vele.

Ezen az oldalon sok kérdésedre választ találsz.

 1-helibl.jpg

2. Legyél nagyvonalú, nyújts videót és fotókat is az ajándékodhoz

Igaz, a tandemugrást akkor is megtörténtnek kell tekinteni, ha nincs róla képi megemlékezés, és nem tudja az illető posztolni, de azért mégiscsak úgy lesz kerek az élmény, ha lesz róla egy csomó megnézhető fotó, no és persze a videó. Ezeket újra és újra ámulattal vegyes csodálattal nézheti meg a főszereplő családi, és baráti körben.

A fotókat és a videókat kétféle módon lehet rögzíteni: kézi kamerával, és dupla kamerával. A kézi kamerával a tandempilóta kattintgat, míg dupla kamerás felállás esetén lesz egy fotós, aki kívülről fotózza az ugrást.

 kulso_kamera.jpg

3. Lehetőleg ne egy kuponos oldalon, vagy harmadik féltől vásárolj, mert nem biztos, hogy megbízható

Egyedül a tandemugrás helyszínében/online jelentkezési lehetőségében bízhatsz. Ha tudod, vedd meg személyesen az ajándékot, hiszen ekkor minden kérdésedre helyben választ kapsz.

Természetesen interneten is megvásárolhatod, de győződj meg róla, hogy minden feltételt, és tudnivalót megértettél, ami ahhoz szükséges, hogy te is biztos legyél abban, hogy az ajándékod a legtutibb, amit valaha valakinek adtál. Másrészt így a megajándékozottban sem lesznek hatalmas kérdőjelek.

Ajándékozz te is tandemugrást, és csalj egy hatalmas mosolyt valaki arcára!

(Apropó, nyakunkon a Nőnap, mi lenne, ha ezt adnád szíved hölgyének rózsa helyett?)