Adj tandemugrást ajándékba a szereteted jeléül

Karácsonykor vagy hullik a hó, vagy nem, de az egységesen megállja a helyét, hogy fehér karácsony ide vagy oda, ajándék bizony jól jön a fa alá. Igazunk van? Akkor fogadd szeretettel az UgraniJó! Ajándékötletét.

g0016081.JPG

Már igencsak itt az ideje annak, hogy elfilózz az ajándéklistádon, sőt, lassan elkezdhetnéd a beszerző körutakat is járni, főleg, ha nem a legnagyobb hajszában szeretnéd megejteni a vásárlásaidat.

Oké, az is egy szuper előny, hogy egy tandemugrás ajándékutalvány megszerzéséért egy tapodtat sem kell elmozdulnod a gép elől, de persze nem ez a legnagyobb aduászunk.

Ha tandemugrást adsz ajándékba, akkor bizony élménnyel látod el az ajándékozás alanyául kiválasztott szerettedet. Persze a szerencsésnek a beteljesülésre várnia kell pár hónapot (egészen áprilisig), de addig legalább lesz ideje felkészülni rá lelkileg. Az úgynevezett csúsztatott/késleltetett ajándékok a legjobbak, és pontosan azért, mert az illető megtanul rá várni, és ezáltal még jobban értékeli majd.

Persze egy tandemugrás akkor is ütős élmény, ha csak egy napot kell rá várni, hiszen annyira új, és izgalmas, hogy gyökeresen megváltoztatja annak az életét, aki meglépi-naná, hogy a jó iránya.

Kellően értékes- az ugrás, mint ajándék nem csóró ajándék, az egyszer biztos, és jövő ilyenkor igen nehéz lesz überelned, de ez legyen a holnap gondja. Ha valakit idén karácsonykor lepsz meg vele, akkor tátva marad a szája, és azt fogja érezni, hogy nagyon értékesnek találod őt.

Nem tárgy, hanem nagybetűs ÉLMÉNY. Igazi karácsonyi ajándék specialitás. Valami, ami nem ehető, nem iható meg, nem felejtődik a szekrényben, nem porosodik úgy a polcon, hogy még azt is kínosnak érezzük, hogy rá kell néznünk, és nem jár egyfolytában azon az agyunk, hogy kinek tudnánk továbbadni.

Abszolút szerethető meglepetés, hiszen nem csak fel lehet vele vágni, hanem valódi kalandot ígér. Sokak szemében haszontalannak ígérkezik, amolyan veszteséges pénzkidobásnak, de az ára többszörösen megtérül.

Egyrészt azért, mert tudod, hogy jó helyre körül: örömet okoz, és nem múló, hanem egy életre szóló élményt. Másrészt, egész évben, sőt még lehet azután is te leszel a sztár, és a megajándékozott folyton emlegetni fogja a neved, hogy milyen jó, hogy vagy neki.

Apropó, te próbáltad már? Ha nem, miért ne ugorhatnátok együtt? A közös élményugrás családi szálakat, valamint baráti, és szerelmi kapcsolatokat is képes megerősíteni.

Mondd, te kinek ajándékoznál az idén tandemugrást? Persze ezt ne áruld el ország-világnak, de itt az ideje, hogy a napvilágra kerüljenek a titkos vágyaid: kommentelj, ha úgy gondolod, hogy idén ezt szeretnéd kapni a Jézuskától a fa alá.