Ugorj bele az ismeretlenbe!

Sokan azért nem mernek belevágni valamibe, mert nem tudják, hogy mi fog történni, ha megteszik. Persze van némi fogalmuk, mert mások már jártak előttük ezen az úton, és talán meséltek is róla, de az élmény nem az övék. Ám gondolj csak bele, ha soha nem csinálunk semmi újat, az életünk ritka sivárnak ígérkezik. Te sem mered kipróbálni a tandemugrást? Ejnye-bejnye.

ugranijo_2.jpg

Ám legyen, de akkor soha nem fogod megtudni, hogy milyen érzés. Akkor sem, ha tucatnyi videót nézel meg, és rengeteg élménybeszámolót, esetleg könyvet olvasol el. Bármi ilyesmit is csinálsz, ez elméleti tudás marad, nem pedig gyakorlati.

Van, aki azt gondolja, megvárja, hogy elmúljon a félelem, és aztán majd ugrik. Rossz hírünk van, nem mindig múlik el. Ha te is így jársz, akkor soha ebben az életben nem ugrasz? Öreg hiba, mivel a tandemugrás része sokszor a félelem is, és elmondható, hogy a legtöbb esetben az élmény kellős közepén jön meg hozzá a kedv. Nekünk az a tapasztalatunk, hogy a félelemnek legkésőbb a helikopter ajtaján való kilépéskor nyoma veszik, és átveszi a helyét a szabadság.

ugranijo_37.JPG

Egyáltalán nem mindegy, hogy mit kezdesz a félelemmel. Ha hagyod, hogy legyőzzön, akkor megbénít, és egy csomó dolgot kihagysz az életben, amihez egyébként jogod lett volna, és jócskán adott volna értéket az életedhez.

Ráadásul nem minden félelem jogos, így cselesnek kell lenned, és túllátnod rajta. Amint ez megvan, a szorongásod a múlté lesz. Mivel érett személyiség vagy, azonnal fogod látni, hogy semmi okod nem volt az aggodalomra.

Te mikor teszed meg a nagy lépést, és rendeled meg a tandemugrást? Ha félsz tőle, de szeretnéd kipróbálni, minden okod megvan rá, hogy megtedd!

Ha pedig átléped ezt a lélektani határt, akkor sokkal nagyobb lesz az önbizalmad, és még több új lehetőség nyílik meg előtted. Szokták mondani, hogy sokszor az első lépés a legnehezebb...nos, a tandempárod majd segíteni fog ebben a bizonyos első lépésben a helikopter tágas ajtajában!

Félsz az ismeretlentől, az újtól? Tandemugrás során garantáltan átugorhatod a komfortzónádat!

ugranijo_30_c.jpg