5 ok, amiért az április kiváló időzítés tandemugrásra

Már eldöntötted, hogy mindenképpen belevágysz, de nem tudod, mikor indulj el? Mi a tavaszt, és azon belül is az áprilist ajánljuk. Rögtön eláruljuk, hogy miért.

ugranijo_7.JPG

1. Az idő pont jó

Nincs se túl hideg, se túl meleg (napszúrást sem kapsz), ergo nem fogsz megfagyni, de megsülni sem. Áprilisban kellemes tavaszi idő várható, és kevesebb az esélye annak is, hogy egy-egy zápor meghiúsítsa a tandemugrási kísérleted, és kapj tőlünk az időjárás miatt egy lemondó telefonhívást.

2 A kilátás gyönyörű

A táj már zöldbe borul, nem fakó, mint ősszel, vagy télen. Nem csak a látvány lesz lenyűgöző, magadba szippanthatod a tavasz ezernyi illatát is. Csicseregnek a madarak, nyílnak a virágok, minden friss, és üde. Miért is ne tölthetnél el akár egy egész napot a Siófok-Kiliti reptéren? Nálunk nem csak az ugrást ejtheted meg, ehetsz-ihatsz is, ráadásul a Balaton csak néhány percnyi autóút.

ugranijo_38.JPG

3. Még találsz szabad időpontot

Mivel a többség általában a nyarat választja ugrani, így van rá módod, hogy válassz a neked megfelelő időpontok között. A helyszínen pedig nem kell nagy tömeggel számolnod, sőt, a repülőtérre vezető utad is simább lesz, mint mondjuk a nyári szabadságolások idején.

4. Nem kell nyárig várnod

Ugyan miért húznád-halasztanád, mint a rétestésztát, ha van módod mielőbb ugrani? Ha te is az a típus vagy, aki szereti nyakán ragadni, és minél hamarabb megélni az álmait, vagy épp hajlamos vagy túlparázni a dolgokat, akkor az áprilisi ugrást neked találták ki.

img_1543.JPG

5. A tavasz a merészség és a kísérletezés ideje

Tavasszal minden megújul, a világ, és te is készen állsz a változásokra. Ragadd meg a lehetőséget, és ünnepeld meg a tavaszt egy bátor tandemugrással. Legyen ez az első kipipált tétel a világra törő terveid megvalósításának, vagy épp a bakancslistádnak a sorában!

Csapj le az első időpontok egyikére áprilisban!

Foglalható dátumok: április 20-21. és 27-28. Bármelyiket is választod, emlékezetes hétvége lesz, azt garantáljuk!

Boldog várakozást kívánunk, már nem kell olyan sokat aludnod!