Ünnepélyesen megfogadom, hogy ugrok!

Ha már a könyöködön jönnek ki a tipikus újévi fogadalmak, akkor itt az ideje felturbóznod őket. Fogadkozzanak csak a többiek, hogy idén lefogynak, vagy beiratkoznak egy főzőtanfolyamra, ez tök uncsi. Te csak lazán fogadd meg, hogy elmész tandemugrani, ez klasszisokkal izgalmasabb.

ugranijo_52_1.JPG

El se tudunk képzelni izgalmasabb újévi fogadalmat ettől. Kellően kreatív és merész, és végre nem egy tucatfogadalom, amire már újév második napján nem emlékszel. Erről fogsz álmodni szilveszter estéjén, és minden egyes áldott nap, amíg ki nem ugrasz. Tartozol magadnak annyival, hogy egyszer az életben kiugrasz egy helikopterből.

 

Megvalósítható álom

Ha pedig megteszed, bőven lesz okod az ünneplésre, hiszen megcsináltad, végre nem csak füstbe ment terv lett az újévi fogadalmad, valóban kipipálhatod. Az élmény pedig örök.

Azt mondják, olyan újévi ígéretet kell tenni, amire valós esély van, hogy meg tudod csinálni, különben csak csalódsz magadban. Nos, a csapatunk mindent megtesz majd, hogy ne fordulj vissza a helikopter-ajtóban: a nagy napodon rendesen feltuningolunk önbizalommal, akaraterővel, és vidámsággal. A sikerélményed garantált!

A második fontos dolog, hogy a fogadalmakat nem szabad magadnak megtartanod, beszélned kell róluk valakinek, hogy valóságosabbnak tűnjenek. Te se tartsd magadban, hogy 2019-ben tandemugrásra adod a fejed, büszkélkedj el vele bátran, meglátod, majd mindenkinek leesik az álla, és akár még meg is tapsolnak.

Bátorságod pedig lehet másokat is magához fog vonzani, és követik a jó példádat. Miért is ne tehetnétek közös újévi fogadalmat a barátaiddal, vagy a családoddal?

Ez nem olyan fogadalom, amit nem érdemes megtartani, hiszen a tandemugrás egy hallatlanul szuper izgalmas napja lesz az életednek! Nézd csak meg a videógalériánkat, és ámulj-bámulj!

Mi már szuper izgatottak vagyunk, hogy mikor jössz! Üsd forrón a kását, foglald le a helyed még ma tavaszra, nyárra, vagy őszre, ahogy tetszik! Micsoda kaland lesz! 

Boldog Új Évet Neked!