Karácsonyi ajándékötlet UgraniJó! módra

A tandemugrás utalvány beszerzése a te ajándékozási problémáidat is megoldja. Átnyújthatod egy jó barátnak, bármely családtagodnak, egy munkatársadnak, vagy akár egy teljesen idegennek is, akit le szeretnél nyűgözni. Ha tandemugrás ajándékutalványt adsz valakinek Karácsonyra, akkor megmented magad egy csomó csomagolópapírtól, és szalagtól. Ráadásul ez egy olyan meglepetés, amely átélése után a megajándékozott minden esetben hálát ad érted, amikor felnéz az égre.

ugranijo_46_1.JPG

Irtó könnyen meg tudod vásárolni

A foglalási rendszerünk nagyon praktikus, az utalványt akár még Karácsony előtti este is megveheted, ha épp akkor döbbensz rá, hogy elfelejtettél venni valamit a húgodnak.

A tandemugrás egy hatalmas, szórakoztató ajándék, és azt bizonyítja, hogy a megajándékozott nagyon fontos a számodra. Ugyan ki ne szeretne tisztelegni ebben a szerepben?

Mulathatsz a megajándékozott reakcióin

Feltétlenül vegye valaki videóra, amikor átadod az utalványt, hiszen az érzelmi skála összes elemét láthatod majd a megajándékozott arcán. Még jó hogy, hiszen egy ilyen egyedi, és interaktív ajándék ritkaságszámba megy. Lesz öröm a fa alatt!

Teljesíthetsz egy gyermekkori álmot

A Karácsony mindig is a szeretet ünnepe volt. Miért is teljesíthetnél ekkor egy gyermekkori álmot? Szerintünk repülni mindenki szeretett volna gyermekként...

„Van a karácsonyban valami, ami újra meg újra visszaröpít magunkhoz, az emlékeinkhez, vágyainkhoz, egész gyermeki lényünkhöz, amellyel még mindig tágra nyílt szemmel, ámuldozva várjuk a csodát a titokzatos ajtó mögött.”Nicolas Barreau

A tandemugrás ajándékutalvány az egyik legemlékezetesebb ajándék

Ez egy olyan meglepi, amely még akkor is nagyot üt, ha nem kötsz rá masnit. Színtiszta varázslat, hiszen gyakorlatilag egy életen át fognak emlékezni erre a meglepetésre.

Az életnek kevés olyan pillanata van, mint amikor annyira szabadnak érzed magad, mint a tandemugrás során. Mágia a javából.

 

Téged is megihletett a tandemugrás utalvány varázslata? Lepd meg vele Karácsonykor egy szerettedet!

Vannak kérdéseid az ajándékkal kapcsolatban? Itt hívhatsz minket: +36 70 433 2800