Rémálmod az unalomba fulladt karácsony? Ajándékozz tandemugrást, és garantált lesz a jó hangulat a fa alatt

A Szeretet ünnepén mindannyian próbálunk előrukkolni valami hihetetlenül izgalmas, überkirály, és mosolyra fakasztó ajándékkal. Aztán egy héttel a nagy nap előtt szembesülnünk kell azzal, hogy zoknihegyek, testápolók és parfümök már vannak, de valami még hiányzik. De mi legyen az a valami? Dobd fel az ajándéklistád egy tandemugrással, és szuper lesz a Karácsonyotok!

ugranijo_49_1.JPG

Problémahegyek az ajándékvásárlás körül 

Csak egy példa: mindig nagy dilemma szokott lenni, hogy a felnőtt gyerekeknek ugyan mit lehetne ajándékozni. A legózásból már kinőttek, a videójátékok kiválasztásához nagyon nem értünk, a ruhaajándék általában nem jó rájuk, a parfüm illata nem ízlik...Ha nálatok is csak a nyűg van az ajándékvásárlással, akkor arass babérokat tandemugrás ajándékutalvánnyal!

Egy tandemugrás ajándék a szülőknek is szuperül jön, plusz a tesóknak, hiszen nem csak vagány, telitalálat is.

Igaz, nem aznap ugrotok, hiszen ez egy valódi kivárós ajándék, de a Szenteste tuti jó hangulatban fog telni tőle. Hogy miért? Lehet ugratni a másikat, hogy tuti nem mer kiugrani, nézhettek ejtőernyős videókat, és már előre beleborzonghattok az élménybe.

A tandemugrás olyan értékű ajándék, amitől a megajándékozott különlegesnek érezheti magát.

Akárkinek is adod, biztosan meg fog dobbanni a szíve, amikor meglátja a meglepetést, hiszen a tandemugrás lehetőségével ezt üzened neki:

  • elég bátor vagy ahhoz, hogy megtedd
  • megérdemled ezt az extrém élményt
  • egy Hős vagy

Még ha egy kicsit inába is száll a bátorsága, az ad majd neki erőt, hogy te bíztál benne, hogy fel fogja használni az ajándékot. Micsoda önbizalomtuning ez, kérem!

Tipp: még nagyobbat üt a meglepetés, ha nem egy, hanem egyből több utalványt is kap a család. Miért ne szállhatnátok fel együtt 4000 méteres magasságba, és nézhetnétek, ahogyan potyog a család a felhők közé? A tandemugrás szuper ajándék testvéreknek, barátnőknek is, és tuti kapcsolaterősítő.

Varázsos, tandemugrás utalványokban gazdag, békés, boldog Karácsonyt kíván az UgraniJó Csapata!