Valentinozz kicsit másképp, szárnyalva!

Imádjátok egymást? Pipa. Szeretnéd meglepni valamivel? Bingó. & akkor most jöhet a fejvakarás amellé, hogy mégis mi a csodával. Azt szokták mondani, hogy akinek nincs rögtön egy baromi jó ötlete, az nem is szereti a másikat, pedig csak megadja a módját annak, hogy valóban örömet okozzon neki. Segítünk picit: egy tandemugrásnak a nagy Ő is örülne!

ugranijo_4.jpg

Ha még nem ugrott, akkor azért, ha pedig igen, akkor azért. Ha a kedvesed még soha nem szárnyalt a fellegekben, akkor az éltre szóló szerelem mellett egy életre szóló élményben is részesítheted. Egy másfajta repülésben, mint amit a szerelem extázisa nyújt.

Ha már ugrott a párod, akkor lepd meg, és menj el vele te is, hadd vezessen be ő téged a felhők világába. Azt mondják, egy kapcsolatot a közös élmények tartanak életben. Nos, egy közös szép nap a Balatonon, és egy tandemugrás biztosan sok-sok endorfinnal támogatja meg a köztetek lévő köteléket.

 ke_pernyo_foto_2019-02-12_17_27_35.png

Ötletek, hogy még jobban sikerüljön:

  • írd fel a kezeidre, hogy „Szeretlek”, és lesz majd meglepetés, amikor megnézitek együtt a fotókat, és a videókat
  • sőt, hallottunk már olyanról (sőt láttuk is), aki földet érve kérte meg az őt váró párja kezét
  • hívd meg ugrás után egy romantikus ebédre a közeli étterembe, és menjetek el hajókázni a Balatonon
  • készítsetek sok-sok páros fotót a felszállásra készülve, vagy épp utána, a Siófoki-Kiliti repülőtér igazán remek terepet nyújt ehhez.

 

Miért jobb egy tandemugrást ajándékozni Valentin-napra, mint bármi mást?”-kérdezheted joggal

Ha nagyon romantikusak szeretnénk lenni, akkor ezt válaszolnánk: a pompás rózsacsokor elhervad, a csoki elfogy, a csecsebecsék eltörnek, de a tandemugrás élménye örökre megmarad.

Különleges, izgalmas, extázist nyújt, tuti nem fog unalomba fulladni a dolog, és az bájmosolyt sem kapod meg, mint egy plüssállatnál. Egy szó, mint száz, a tandemugrás a legjobb Valentin-napi ajándék!

Lepd meg te is a kedvesed egy tandemugrással, vagy készüljetek együtt életetek legizgalmasabb élményére! Már április 20-tól foglalhattok időpontot! Szerelemre, és szárnyalásra felkészülni!