Teljes erőbedobással ugrani

Tudod, mire van szükséged akkor, mikor kiugrasz egy helikopterből? Arra, hogy nem kis nyuszi módjára, nem csukott szemmel, hanem úgy istenigazából, hatalmas erővel a szívedben vesd ki magad az ismeretlenbe.

ugranijo_51.JPG

Ilyen magasan még sosem jártál, repülni pedig pláne nem repültél. Sőt mi, több, most zuhanni fogsz. Isteni lesz, és minden egyes porcikáddal élvezni fogod. Bele fogsz borzongani százszor. Egyszerre félsz és örülsz majd, az érzelmi skálád tuti ki fog akadni. De valahol ez is az ugrás szépsége. Mindent beleadsz, anyait, apait, mintha az életed múlna rajta. Nem, nem te vagy az a fickó, aki visszahúzódik a helikopter mélyébe, amikor ugrásra kerül a sor. Ha már eljutottál idáig, megcsinálod.

Nincs kockázat, csak 100% élmény. Lehet, hogy hét ágra fog sütni a nap, lehet nem, de a te kedvedet nem ronthatja el semmi. S hogy közben nem fogsz tudni semmire sem gondolni? Tiszta sor. De nem is kell, elég ez a szép, tiszta, mindent bele élmény, mely átjárja minden egyes porcikádat, olyannyira, hogy beleborzongsz a gyönyörűségbe.

Szeretnél változtatni az életeden? Te vagy a főnök. Legalább erre a pár percre mondj viszlátot az aggodalmaknak, az élet kicsinyes dolgainak, és érezd át, hogy te vagy a főszereplő az életedben. Miközben odafentről süvítesz lefelé, rájössz majd, hogy mennyire csak magadra számíthatsz (no és persze a tandempilótádra). Ez tesz majd sokkal felelősségteljesebbé, és sikeresebbé.

ugranijo_25_3.JPG

Szeretnél új ismerősökre, barátokra szert tenni? Akkor gyere bátran, az ejtőernyősök világa szuper befogadó, és vidám közösség. Velünk minden nap ünnepnap, és összeköt bennünket az ejtőernyőzés szeretete. Akár minden hétvégén szívesen látunk.

Egy új perspektíva vár rád, hogy felfedezd. Ha unalmasnak találod az életedet, akkor nincs mese, ugornod kell. Ha mindenből eleged van, akkor is. Törj ki, lázadj bátran, és meglátod, sokkal többet profitálsz belőle, mint azt előre vártad volna.

Fogadd barátoddá az adrenalint, ugorj, majd gyűjtsd be azt a tengernyi élményt, és hatást, amely a tandemugrással jár.

Gyere, várunk!

ugranijo_23_2.JPG