Többé nincs kifogás, hogy megéld a legvadabb álmaidat!

Számolj le a félelemmel!

Ha olyan vagy, mint mi, akkor levontad a múlt tanulságait, és célokat tűztél ki a jövőre nézve. Ha még nem tetted meg, rajta, nagyon hasznos! Szeretnéd, hogy idén minden álmod véghez tudd vinni? Akkor gyűjts erőt hozzá egy tandemugrással!

ugranijo_1_1.JPG

Képzeld el, hogy belépsz a tandemugrás nemes földterületére, és hiába ültél már repülőn, a torkodban mégis gombóc van. Oké, félsz, és azóta markolászod a hevedered, amióta felöltöztél az ugróruhába, pedig sehol egy bárányfelhő, még az anyaföldön állsz. Tán még némi hányingered is lesz, miközben megindul veled, és ugrótársaiddal a helikopter.

Hevesen dobogó szívvel nyugtatgatod magad, hogy az emberiség pár száz éve már repül, nagy baj nem lehet. Belső monológodban a tandempilótád szakít meg, aki összekapcsolódik veled, és a helikopter ajtaja felé irányít. Szinte küzdesz azért, hogy ne akarj ellenállni az ugrásnak, hogy ne sikíts, és ne harcolj a tandempilótáddal azért, hogy vigyen vissza mégis a helikopter ajtajához. Fura érzés kerít hatalmába, a halálfélelem, és az izgatottság elegye, amiből hála istennek az utóbbi győzedelmeskedik, amikor elugrottok az ismeretlenbe.

ugranijo_40_1.JPG

Sikerült. Átadtad magad a tapasztalt vezetődnek, és ezzel elrepült mellőled a halálfélelem is, jött helyette a nagybetűs szabadság, és az öröm. Még jó hogy, hiszen repülsz.

Az élmény nagyon gyorsan véget ér, és persze azonnal vissza szeretnél menni...

A tandemugrás során pontosan az történik, mint a mindennapjaid során, amikor különböző erősségű félelmeket próbálsz meg legyőzni. Gondold át: amikor közeledsz az ugrás pillanatához, a tested szinte páni félelemben van, és betegnek érzed magad. Ám amikor elkezdted a kockázatosnak ítélt cselekményt, azaz ugrottál, minden tünet elmúlik. Csak jelen vagy, teszed a dolgod, úszol a felhők között, és ez boldoggá tesz.

ugranijo_49.JPG

Miért fordult ekkorát a kocka? Azért, mert a tudatalattid elvesztette a csatát, és már nem tudott megállítani. Ez a titok: tűzz ki egy célt, és ha megteszed a szükséges lépéseket, a félelem eltűnik.

Gyere el tandemugrani, és szerezz tapasztalatot arról, milyen fantasztikus dolog legyőzni a félelmed!