A tandempilóták nagy álma

Tudtad, hogy a tandempilóták imádják a leszállás perceit követő nagy öleléseket, mert ezáltal hatalmas energiát kapnak az ugróiktól? Ezen kívül pedig még nagyon sok mindent szeretnek a munkájukban, és van egy titkos álmuk is.

ugranijo_44.jpg

A pilóták küldetésüknek tekintik azt, hogy teljesítsék a bakancslisták tandemugrásra vonatkozó részét. Ám a legnagyobb álmuk az, hogy olyasvalakikkel is megosszák az ugrás élményét, akik csak nehezen győzik le a félelmüket. Az ő mosolyukat látni szerintük a világ összes kincsével felér. Jól tudják ugyanis, hogy mekkora lelki erő kell ahhoz, hogy egy magasságtól tartó ember fogja magát, és csak azért is felmerészkedjen a felhők fölé.

Csíííz

A tandempilóták majdnem mindig jókedvűek, hiszen az ugrásokra akkor kerülhet sor, amikor tiszta az ég, a szél viszonylag szelíden fúj, és esetleg a nap is süt. A jó időjárás egyenesen vonja maga után a mosolyokat, és a derűs hangulatot.

Vigyáznak a biztonságodra, a helikopterből megtett első lépéseidre, és arra, hogy a tandemugrás élménye, a nagybetűs SZABADSÁG maradéktalanul jóízű legyen a számodra. Tudnod kell, hogy ők vezetnek, neked semmi dolgod sincs. Persze ha elég bátor vagy, akkor irányíthatod az ejtőernyőt, de ezt elég meggondolnod akkor, amikor élesben ugrasz.

Az ugrónap egy laza nap

S hogy minek köszönhető a lazaságuk? Legfőképpen annak, hogy a munkájuk a hobbijuk, és gyakorlatilag abbeli vágyuk vezérli őket, hogy megosszák veled annak minden csínját-bínját. Ilyen szuper légkörben pedig azt veszed majd észre, hogy az idegességed szinte nyomtalanul elillan.

Rengeteg emberrel találkoznak a nap folyamán, de legemlékezetesebb ugrásaik mégis azok, amikor a barátaikkal, családtagjaikkal együtt vethetik magukat a mélybe.

A tandempilóták minden vágya az, hogy az ugrásoddal fenekestől felforduljon az életed, persze a lehető legjobb értelemben véve.

Kész vagy egy nagy utazásra a levegőben, és a lelked mélyén? Gyere tandemugrani, és nem csak egy új hobbid lesz, de sokkal jobban megismered majd magad, mint bármikor előtte.

(A 2018-as szezonnak ugyan vége, de 2019. április 20-án ismét belendülünk! Gyere, nagyon várunk!)