Éld át a libabőrös flow élményt tandemugrással!

Soha nem érezted még úgy, hogy valamilyen tevékenység úgy igazán beszippantott volna? Nos, a tandemugrás meg tud vele ajándékozni. Nincs mese, a levegőben a fejed búbjától egészen a kis lábujjadig átélheted ezt a csodát.

ugranijo_5_1.JPG

A Skydive Balatonnál valódi élményáramlat vár rád. Miután beszálltál a helikopterbe, megszűnik körülötted tér és idő, a kiugrás után pedig csak azt érzed, bárcsak ez az egész soha de soha ne érne véget.

Landoláskor talán még fel sem fogod, hogy mi történt veled, de körülölel az életkedv, pörögsz, mint a búgócsiga, fülig ér a szád, és érzed, ezentúl minden más lesz.

Páratlan kaland

 

De mi is ez a flow pontosan? Az az állapot, amikor az agyad elengedi a múlt problémáit, és a jövő iránti elvárásokat, csakis egyedül a jelenre koncentrál, azaz megéled a pillanatot. Csak élvezed, hogy vagy.

Átjár a cselekvés, és a létezés örömre, gond egy szál sem.

Nem tudsz semmi másra figyelni, csak magadra, és az adott élményre. Éppen ezért amikor véget ér, meglepetten nyugtázod, hogy szinte csak egy pillanatnak tűnik az egész.

Betölti a gondolataidat, fizikailag aktivizál, és még az érzelmeidet is erősen megdolgoztatja. S hogy miért van ez így? Azért, mert ez az élmény nagyon különbözik attól, amit eddigi életed során átéltél.

ugranijo_48_2.jpg

„Sokan azt gondolják, hogy boldogabbak olyankor, amikor pihennek vagy relaxálnak. Ehhez képest nagyobb valószínűséggel számolnak be arról, hogy a legnagyobb boldogságot akkor élik át, ha elmerülnek egy tevékenységben, vagy teljesen elköteleződnek amellett, hogy megküzdjenek egy kihívással.” Csíkszentmihályi Mihály

Legyen a Te kihívásod a tandemugrás, mutasd meg, hogy meg mindenkinek, és magadnak, hogy tudod csinálni!

Nem unalmas tapasztalat, hanem egy életre szóló, tökéletes csúcsélmény.

 

Nem hiába sokak életének legnagyobb álma a repülés, hiszen valahol érzik, és tudják, hogy az általa nyújtott flowra szükségük van. Használd ki, hogy ma már van lehetőséged erre!

Az már csak egy mellékhatás, hogy ugyan flow közben az agyad teljesen leoffol, de miután véget ér az élmény, hihetetlenül kreatívvá válsz.

 gopr5290.JPG

Felkészültél egy szédítően különleges élményre, és arra, hogy magával ragadjon a flow? Akkor gyere, várunk egy balatoni tandemugráson!