Biztonságban egy szélviharban

Ha semmi kedved visszafogni magad, és még az áprilisi szezon előtt kipróbálnád a tandemugrást, akkor irány a szélcsatorna, és életed legszebb, legkülönlegesebb élménye!

1415097490_8887dsc_0019.JPG

A repülés szerintünk mióta világ a világ, az emberek ősi álma. Neked, akinek nincs jogsija repülőgépre, helikopterre, igazán jó hírünk van: felejtsd el a géptesteket, elég vagy te magad, és vár a repülés egy új dimenziója.

A szélcsatorna a felfelé áramló szél erejére épít, ennek segítségével fogsz repkedni. Persze nem csak úgy farmeresen, baseball sapkával a fejeden, ahogy vagy, a szabadesés-szimulátorba csak védőruhával, sisakkal, füldugóval, speciális cipővel, és védőszemüveggel léphetsz be.

A dolgoknak megvan a maguk menete – regisztráció, videós oktatás, hacuka felhúzása-, de megvan az értelmük is. Mire elkap a szélcsatornabeli áramlat, már elméletben fogod tudni, hogyan próbálj meg emelkedni, süllyedni, forogni, vagy épp egy helyben maradni. Az oktató kézjelei sem kínai hieroglifának fognak tűnni, hiszen az oktatás alapján kenni-vágni fogod.

Te is szeretnél úgy repülni, akárcsak a madár?

Ne lepődj meg, miután beléptél a kamrába, és elkezdesz lebegni, először még azt sem fogod tudni, hogy hol áll a fejed, de ez így természetes, be kell magad kalibrálnod az új helyzetre.

Sokan félnek tőle, hogy az egész rém félelmetes élmény lesz a számukra, pedig ez nincs így: az oktatód végig veled lesz, ráadásul lezuhanni sem tudsz.

A szélcsatornás repkedés:

  • feltornázza az adrenalin-szintedet
  • szuperhős érzést ad
  • szokatlan, különleges, és bombasztikus élménnyel ajándékoz meg

sk1.png


Egyszóval egy inspiráló, valódi flow-val telített élménydömping. Oszd meg a barátaiddal, és kerülj hozzájuk közelebb.

Te is felkészültél már lélekben egy kis szélcsatornás repkedésre? Foglald le a helyed!

Ha pedig inkább várnál egy tandemugrásra, akkor tudnod kell, hogy áprilistól már te is fentről nézegetheted a Balaton kéklő vizét. Itt nézheted meg, hogy mikorra van még hely.