Új év, új élet

Tandemugrás ON

Majd idén megmutatom! Megmutatom a világnak, hogy tudom feszegetni a határaimat, és a bakancslistám sem csak egy sejtelmes papírfecni valahol a fiókom mélyén, hanem pörgetem is le róla a tételeket. Igenis meg tudom csinálni, és nem fog ki rajtam a tandemugrás.

ugranijo_50.JPG

Azt mondják, a tandemugrás megváltoztatja az emberek életét. Nos, az enyémre igencsak ráfér a megújulás, így hát belevágok!

Ehhez először is szükségem van egy jó kis kémiai koktélra, melyben egymással ölelkezik az adrenalin, a szerotonin, és a dopamin. Nos, a tandemugrás erre is jó, hiszen közben az intenzív élmény pont ezt a koktélt keveri ki nekem. Hurrá!

Nem mondom, hogy imádom az extrém sportokat, de a tandemugrás azért egész szuperül hangzik, és hiába leszek libabőrös a hallatára, mégis alig várom, hogy megtegyem az első lépést a helikopterből kifelé.

Na szóval ott tartottam, hogy a tandemugrás megváltoztatja az ember életét. Ezt az ismerőseimtől hallottam, és látom is ám rajtuk, hiszen kivirultak, életvidámabbak, és sokkal kockázatvállalóbbak lettek. Szeretném őket követni a sorban!

ugranijo_25_3_1.JPG

Mit várok pontosan a tandemugrástól?

 Az adrenalinfröccs fejleszti majd a kognitív funkcióimat, és megnöveli az energiaszintemet. Jobb, mint a kávé, nem? Ráadásul a tandemugrás hatása sokkal, de sokkal tovább tart a koffeinétől, akár hónapokig, évekig is adja az élet új ritmusát.

A szerotonin hatására egyensúlyba kerülök önmagammal, jobban alszom majd, és nem fognak többé a sárba tiporni a stresszhelyzetek.

A dopamin segít majd fókuszálni a céljaimra, fejleszti a memóriám, és kreatívvá varázsol.

Még hogy a tandemugrás veszélyes üzem! Sőt, én mindenkinek felírnám receptre, hiszen annyi energialöketet kap tőle az ember, hogy szinte olyan hatással van, mint egy újraindítás, amely abszolút lelki békét eredményez. Na persze ez nem lesz egyenlő a tejbetökséggel, hiszen úgy gondolom, hogy aki van olyan bátor, hogy kiugorjon, az sokkal nagyobb kockázatokat is meg mer lépni majd az üzleti, és a személyes életben, amely drasztikusan megváltoztatja majd az életét.

Hogy ordítok, nevetek, vagy épp elnémulok majd szabadesés közben? Az a jövő év titka, de hogy egy új ember leszek, mire landolunk a tandempilótámmal, annyi szent.

Mire vársz? Az új életed csak egy tandemugrásnyira van tőled. Ugorj Te is, áprilistól vár a Balaton, és a tandemugrásod!
ugranijo_25_1.JPG