4 szuper indok a tandemugrásra

Nem akarjuk a szádba adni a szavakat, de szerintünk mindjárt négy  okod is van arra, hogy kipróbáld a tandemugrást. Szerinted igazunk van?

ugranijo_42.JPG

1. Vágysz egy kis chilire

A tandemugrás égi mulatsága biztosan fényt hoz az életedbe, és szivárványt életed egére. Ha úgy érzed, csak állóvízben kavarogsz, ha nem történik veled semmi érdekes, ha csak egy kis löket kell, hogy vidámabb legyél, ránk számíthatsz!

Sokan jönnek hozzánk olyanok, akik a bakancslistájukról pipálnák ki az ejtőernyőzést, vagy épp csak egy kis színt vinnének az életükbe, és valami sokkal, de sokkal többet visznek haza.

„Addig nem lehet meghalni, míg nem ugrottal! Ez egy felejthetetlen érzés, emlék! A csapat zseniális, kedves emberek, akik arra törekednek, hogy ez az élmény a legjobb legyen az utasnak!” Pozsgai Anita

2. Valami újat tanulnál, vagy egy vadiúj hobbit keresel

Ha hiszed, ha nem, azok közül, akik ugranak, sokan beleszerelmesednek az ugrásba, és az ejtőernyős suliban landolnak. Van, aki már az első tandemugrása előtt biztos benne, hogy ejtőernyős akar lenni, és van olyan is, aki még mit sem sejt, és odafent döbben rá. Vajon te melyik csoportba tartozol?

„Eszméletlen jó, mindenkinek ki kell próbálni. „ Regenye Bandi

3. Új embereket szeretnél megismerni

Nos, az UgraniJó!-nál biztosan olyan emberekkel találkozol, akiknek hasonló az érdeklődési köre, és emiatt máris könnyen indul a társalgás. Megbeszélhetitek egymással a félelmeiteket, szurkolhattok egymásnak a helikopterben, és várhatjátok egymást landolás után. Azért egy kóla belefér még a végén, igaz?

Gyere, csatlakozz a nagy égi családhoz!

„Feltétlenül ki kell próbálni! Egy életérzés amit pontosan még elmondani sem lehet. Nagyon ajánlom a siófoki tandemugrást. Kedvesek az emberek, jó, és befogadó a társaság, mint egy nagy család. Csodás kilátás van természetesen a Balatonra.” Gálos Péter

4. Meg szeretnéd ismerni a tudatos jelenlét erejét

Tandemugrás közben garantáltan meg fogod tudni élni a pillanatot. Csak te, a kék ég, és a Balaton, a szél, a felhők, a szikrázó napsütés. Aki pedig segít a tudatos jelenlét megélésében az a tandempárod, akit a hátadon viszel le.

A tandemugrás közbeni tudatos jelenlét megélése segít kiszakadni a túlterhelt mindennapokból, és újult erőre kapni. Az ugrás kisimít, békéssé és boldoggá tesz, valamint olyan élményekkel adományoz meg, amelyet sehol máshol nem tapasztalhatsz meg, csak itt, a 4000 méteres magasságban lévő helikopter, és a Balaton között valahol félúton.

Mert ugrani nagyon, de nagyon jó! Most Karácsonyi ajándékként is adhatod!