Szerelmes lebegés ugrással fűszerezve

Azt mondják, a szerelem már csak olyan, hogy rózsaszín felhők közé repíti az embert. Most nem azért, de ilyet mi is tudunk. Gyertek el hozzánk a szerelmeddel, és ugorjatok együtt bele a felhőkbe!

ugranijo_39.JPG

A helyszín Siófok, vagyis a legidillibb és legromantikusabb hely, amit csak az Isten az ugrásra teremthetett.

Ugye neked is okozott már gondot, hogy mit vegyél a Kedvesednek? A sokadik évfordulón már nem csoda, hogy nem sok ötleted van, főleg, ha nem elégedsz meg az ajándékboltok kommersz ajánlataival. Feliratos bögre pipa, mozijegy pipa, virág-és, csokihegyek okés, piperék, wellness hétvégék, szintén pipa.

Ha szerencsére már vagytok olyan régóta együtt, hogy az ajándékozást elkezdi belepni a rutin pókhálója, akkor lépned kell. A tandemugrás minden lesz, csak nem megszokott. A helikopterből való kiugrás élménye messze túlmutat minden eddig adott ajándékodon. Amikor átadod az utalványt, akkor tuti nem egy udvarias "hű, köszi, de cuki" jellegű mondat hagyja majd el a kedvesed száját, hanem egy valódi üdvrivalgás. Ez a cél, nem? & a java majd csak ezután jön!

Tippek szerelmeseknek: beszéljétek meg a tandempilótáitokkal, hogy hadd üljetek egymás mellé a felfelé vezető úton, és így szuper páros fotóitok lesznek emlékbe.

Ugye hallottad már azt a mondást, hogy "Azok a párok, akik együtt játszanak, együtt maradnak?" Mi is azt mondjuk, hogy közös hobbik, közös érdeklődési kör mellett hatalmas lehetőség van rá.

Elfelejtetted az ajándékvásárlást, és a csókfordulótok előtti este döbbensz rá, hogy mennyire nagy nap lesz holnap? Az online rendelés megszabadít a stressztől: csak pár kattintás, és már készen is vagy. Jöhet az izgalmas kaland, amelyre örökre emlékezni fogtok.

Lehet, hogy más romantikázni egy étterembe viszi a párját, és végigül egy kissé feszengős vacsorát, nektek viszont nem muszáj követnetek a példájukat. Mennyivel szórakoztatóbb tandemugrás után egy Balaton parti kajálós helyen összebújni, igaz?

Fogd kézen a párod, és gyere, ugorjatok nálunk bele a felhőkbe, és erősítsétek meg a szerelmeteket!