Lepd meg szeretteidet egy különleges élményajándékkal, a repülés élményével!

A Karácsonyt megelőző időszak a várakozásé. Várunk a pénztáraknál, várunk a webshopban rendelt csomag érkezésére, várjuk az advent vasárnapok meghitt gyertyagyújtását, és az adventi csokinaptár is velünk együtt számol vissza Szentestéig. Ötletelünk az ajándékokon, és a lehető legnagyobb odafigyeléssel választjuk ki azt mindenki számára. A meglepetés természetesen akkor a legigazibb, ha ismerjük az illetőt, és ki tudjuk találni szíve vágyát. Sikerült már beszerezned a karácsonyfa alá valókat? Nekünk van egy jó 5-letünk: ajándékozz élményt az ünnepekre! De miért pont élményt?

29849481_m.jpg

Mi aztán végképp nem azt állítjuk, hogy a sokadik csomag piros szalagos zokni, vagy a helyes rénszarvasos bögre nem találhat célba. Sőt, sokan örülhetnek is annak, hogy a rossz méretű ruhák, vagy a nem működő, esetleg nem az ajándékozott ízlése szerinti számítástechnikai eszközök, és egyéb tárgyi ajándékok mellé blokkot is kapnak. Becserélni ér! Ám aláírjuk, nem csak keserédes karácsonyok vannak, ha valaki odafigyelve, időt és energiát nem kímélve válogat a lehetséges ajándékok között, sikerülhet kiválasztania az igazit.

Vannak olyan barátok, családtagok, akik bárminek tudnak örülni. (Főleg, ha biztosra szerettek volna menni, és jó előre elmondták, hogy mit kérnek. :-) ). De mi van azokkal, akik arcán nem igazán láttál kitörő örömet a szeretet ünnepén már évek óta? Persze, dönthetsz úgy, hogy ismét zsákbamacskát veszel, vagy rákérdezel mit kapjon (ekkor oda a meglepetés varázsa). 

Lépj nagyot az idei Karácsonyon!

De dönthetsz úgy is, hogy most aztán végre egy olyan tuti ajándékot kap, amitől leesik az álla! Valami olyat lel a fa alatt, ami egy éltre szóló élményt nyújthat neki, és biztosan meg fogja jegyezni, hogy Tőled kapta! Gyerekeknek, és  időseknek is telitalálat, hiszen a repülés élményét minden korosztály szabadon átélheti!

E nemes meglepetés erejét az ugrás élménye adja. Főként akkor üthet nagyot, ha az illető még soha életében nem próbálta a tandemugrást, de nem is tériszonyos. Kísérletező szellemű, és nem ijed meg a saját árnyékától. Hajszolja az élményeket, az izgalmakat. Szeret élni, és igazi örökmozgó. Sikerült már ráismerned valakire az ismeretségi körödből?

Apropó! 

A tandemugrás mellé kívánságod szerint járhat még egy ugrás közbeni, vagy a helikopterből készített videó felvétel, de igényelhetsz fotókat is. Érdeklődj az opciókról!

Karácsonyi kedvezményvásár

Szeretnénk megkönnyíteni a döntést, így december 17-ig 15%, december 24-ig 10% kedvezménnyel szerezheted be a meglepetést. Itt a Te időd, ha biztos akarsz lenni benne, hogy a megköszönt ajándék feletti mosoly nem tettetett, hanem igenis valódi.

Sőt, akár együtt is ugorhatsz egy családtaggal, vagy barátoddal! No, kinek hozzon tandemugrás utalványt a Jézuska?

Itt tudhatsz meg mindent a nagy karácsonyi akciónkról! Csípd el idejében a 15, vagy 10%-os kedvezményeinket!