A 10 leggyakoribb ok, amiért kiugrunk egy helikopterből

Mi ezekkel az okokkal találkoztunk eddig. Téged milyen szél fúj egy jó kis tandemugrás felé?

 

ugranijo_33_1.JPG

 

1. Szerepel a bakancslistán

Ugyan ki ne szeretné a tandemugrást kipipálni a bakancslistájáról? Az Ugrani Jó-nál szívesen hozzásegítünk ehhez!

Tipp: az Instagramon ne felejtsd kitenni a #Bucketlist, és #bakancslista hashtaget.

2. Szülinapod van

Hipp-hipp hurrá! Mindenki szereti a "Képzeld el, a 30. szülinapomon kiugrottam egy helikopterből" jellegű sztorikat. Dobd fel az életed és a szülinapod egy szórakoztató tandemugrással!

3. Ünnepelsz a pároddal

Nem számít, hogy az első randi évfordulóját ünneplitek-e, vagy házassági évfordulótok van, ez egy fantasztikus ötlet. Vigyetek egy kis izgalmat a kapcsolatotokba, és ünnepeljétek az égben a szerelmeteket!

4. Meg akarod kérni a kezét

Ha a tandemugrás hevében kéred meg a kedvesed kezét, az több lesz, mint egy romantikus pillanat. Ha azt szeretnéd, hogy mindig emlékezetek rá, mi csak bátorítani tudunk, hogy ugorjatok egy jót.

5. Le akarod győzni a magasságtól való félelmedet

Mindig büszkék vagyunk azokra az ugróinkra, akik legyőzik a félelmüket, és félős báránykából égi oroszlánokká válnak tandemugrás közben. Ugrás előtt sokat segít, ha megnézed mások landolását, hiszen biztonságot ad a számodra, hogy neked is sikerülni fog.

6. Elértél egy mérföldkövet

Ez lehet egy diploma, vagy bármilyen személyes cél elérése. A mérföldkövek mindig jó okok egy égi bulira.

7. Túlélő vagy

Vannak olyan hősök, akik felgyógyultak a rákból, átestek egy súlyos gyászon, megúsztak egy balesetet, és eljönnek hozzánk ünnepelni az életet.

8. Lánybúcsú a határon

Legyetek kicsit őrültek, és lazítsatok a barátnőiddel! Nincs is szórakoztatóbb esemény megünnepelni a férjhez menést egy tandemugrásnál.

9. Csapatépítőnek is kiváló

Áldott legyen az a nap, amikor a főnököd eldönti, hogy elviszi a csapatot egy közös tandemugrásra. A legjobb mód arra, hogy jobban megismerjétek egymást.

10. Csak mert vadulni akarsz

Az sem baj, ha nincs okod, csak vágysz kipróbálni egy új élményt. Hát rajta, jelentkezz ugrani. Szeretettel, és számos szabad időponttal várunk.