Tippek, hogy a tandemugrás valóban örökre szóló élmény lehessen

A tandemugrást, főleg, ha az első, jól meg kell szervezni, hogy izgalmas élmény lehessen. Fogadj el tőlünk néhány tanácsot, és ugorj neki életed legnagyobb kalandjának!

ugranijo_27.JPG

 

 

1. Válassz korai időpontot!

Ha teheted, ne halogasd a nyár végére az ugrást, hiszen könnyen jöhet akár zsinórban is egymás után néhány esős, szeles hétvége, és akkor el kell napolnod az ugrásod 2019-re. Ugye, ezt nem szeretnéd? Sajnos az időjárást mi sem tudjuk kiszámítani, és bármennyire is imádkozunk, nem a mi kezünkben vannak ezek a folyamatok. Az előrelátásod viszont sokat segít abban, hogy tényleg tudj ugrani még az idei nyáron. Ugyanez vonatkozik a napi ugrási időpontokra is. Ha még reggel, vagy délelőtt lesz, nagyobb eséllyel ül el naplemente előtt egy hirtelen vihar is, és lesz lehetőséged ugrani. Légy kész várni, cserébe mi megmutatjuk, hogyan ütheted el az időt.

2. Legyél rugalmas

Ha az időjárás keresztbe tesz az egyik héten, a másik héten tárt karokkal vár majd. Ha foglaltál tandemugrást, kérünk legyél rugalmas, és tedd magad szabaddá, amikor megérkezik a lehetőség. Csekkold előre az időjárást, de mi is küldünk majd egy levelet azon a héten, amikor ugrasz, hogy megkaptuk-e a zöld utat az ugrásra az egek Istenétől.

3. Vedd a nyakadba a barátaidat

Az élmény úgy az igazi, ha van kivel megosztani. Ha a spanok nem is szándékoznak veled ugrani, akkor is remekül lefoglalhatják magukat, és utána mehettek fürdeni a Balatonba, vagy akár hajókázhattok is. Itt megjegyeznénk, hogy a tandemugrás így is, úgyis egy egy napos program, hiszen lehet itt napozni, enni-inni, bámészkodni ezerrel. Csak úgy repülnek az órák! Ha mégis egyedül jönnél, ne aggódj, az ejtőernyősök nagyon barátságos népek, és biztosan lesz kivel beszélgetned.

4. Megérdemled a videókat

Csak némi plusz költség, de cserébe egy életen át bármikor megnézheted magad újra, amint halált megvető bátorsággal veted alá magad a mélybe. Persze, nem muszáj magadnak megtartanod, dicsekedj el vele a barátaidnak is!

Mikor várhatunk? Itt nézheted meg a szabad időpontokat, itt pedig máris lefoglalhatod az ugrást. Kérdésed van? Tedd fel nekünk, igyekszünk hamar válaszolni!