Hosszú hajú ugróink figyelmébe ajánljuk

A sörényed megszelidítése sokkal fontosabb, mint azt gondolnád. Azoknak a többsége, akik lazán eljönnek egy tandemugrásra, épp, hogy csak kifésülik a hajukat, és aztán nem tudják, mit kezdjenek vele. Az ember lánya általában kiengedett hajjal érzi magát a legszebbnek, miért lenne ez másként a levegőben? Ám ha tovább ér a hajad a válladnál, akkor ideje beszélgetnünk egy kicsit.

ugranijo_29.JPG

 

Hosszú hajú lányok és fiúk figyelem!

Hajfonat lóg a levegőben

A hajfonás optimális hajkontrollt biztosít a számodra. Ha nem az egész hajad fonod be, hanem csak egy részét, nagyon stílusos ugró leszel, és a hajad sem lesz a szemedben, illetve az arcodban. Szóval fogsz látni rendesen, és a pilóta sem eszi meg a hajkoronád.

Ahhoz, hogy a fonatod ne bomoljon ki, rögzítsd erős csattal.

A hajfonat rövidebb haj esetében is működik, szóval ha nem akarod, nem kell sapkát húznod a fejedre, vagy bezselézned az egészet.

Mit szólsz egy kontyhoz?

Őszinték leszünk: a legtöbb konty azon nyomban kibomlik, amint elkezdődik a szabadesés. Szóval rögzítsd hajtűkkel úgy, hogy bivalyerős legyen. Ha pedig sosem volt még kontyod, akkor a kulcsszó: gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás!

Lófarokban

Láttunk már egy pár lófarkat ejtőernyős karrierünk során. Érdemes több gumival rögzíteni, és az is szuper, ha befonod, így nem fog összecsomósodni.

Motiváció a frizurázkodáshoz

A szanaszét repkedő hajszálak ugyan nem néznek ki rosszul, de szerintünk nem ér annyit, inkább néznénk a fotókon az angyali mosolyod. Te is jobban jársz, ha gyönyörködsz a nem mindannapi látványban (váó, mégiscsak felülről láthatod a Balcsit), ahelyett, hogy eszed a hajad. A tandempilóta is örülni fog, ha tekintettel vagy rá.

Ha büszke szeretnél lenni a tandemugrásodról készült fotókra, és videóra, akkor mindenképp fantáziálj arról, hogyan kellene viselned a hajad ahhoz, hogy a végeredmény tetszetős legyen.

Készen állsz a tandemugrásra? Akkor izzítsd a fésűket, hajformázókat, csatokat, és hajgumikat!

Apropó, foglaltál már időpontot?