Foglalóiskola Tandemugráshoz

Miután eldöntötted, hogy most már aztán tényleg tandemugrasz, meg kell tenned még egy nagyon nehéz lépést: foglalnod kell valahol egy ugrást. Ha emlékezetes élményre vágysz (naná, hogy igen), akkor kövesd az útmutatónkat a kiválasztás során.

 

ugranijo_23_24_1.JPG  

Mi fán terem a megfelelő ugróhely? 

Ugrózónákat világszerte találsz. A sűrűbben lakott, és melegebb időjárású területeken persze többet. Erre Kalifornia a legjobb példa. 

Nézz rá a térképre, és szűkítsd le a lehetőségeket néhány helyre. Amint ez megvan, ellenőrizd le, hogy van-e a reptérnek tevékenységi engedélye, enélkül ugyanis hivatalosan nem végezhető tandemugrás.

 

Ez nemcsak nekik, hanem neked is lényeges, hiszen ez nyújt garanciát számodra abban, hogy ugrás közben biztonságban legyél, és valóban élvezd az élményt.

 

A mi légi tevékenységi engedélyünket itt találod.

  

Ár és lehetőségek, avagy választani tudni kell

 

Miközben lefoglalod az ugrást, győződj meg róla, hogy az valóban tartalmaz minden olyan szolgáltatást, amit szeretnél.

 

Az Ugrani Jó! repterén nem csak sima ugrást kérhetsz, hanem pluszban kézi kamerás, külső kamerás, vagy dupla kamerás felvételt is, akár fotókkal körítve. Íme a lista. Ha először ugrasz, javasoljuk a fullosabb csomagokat.

 

Mesés panoráma, vagy uncsi látkép?

 

Amikor arról döntesz, hogy hol teszed ki a két szép lábad a helikopterből, gyakorlatilag megpecsételed az ablakokon, illetve a szabadesés közben eléd táruló kilátást. Egy tengerparti, vagy hegyvidéki szabadesés felejthetetlen élmény lesz. Magyarországon szerintünk a Balaton felett a legszebb a látvány, ezért szívből ajánljuk a siófoki Ugrani Jó! Csapatát.

 

Nézd csak, milyen szuper videók készülnek ugróinkról, amint a Balaton felé zuhannak! 

ugranijo_23_24_2.JPG 

Helikopteresdi

 

Ugrani lehet repülőgépből, és helikopterből is. Vannak, amelyek kevesebb utast képesek szállítani, míg a többiek vígan emelkednek egyre magasabbra, sok-sok emberrel a fedélzetükön.

A Siófoki Kiliti repülőtéren két Mil-Mi-8 helikopter repíti a magasba a bátor kalandorokat, melyek egyenként 29 főt képesek szállítani, így biztosan neked is jut hely. Foglalnod viszont előre kell. Itt megteheted.

 

Önfényezés helyett árulkodjanak a felhasználói visszajelzések!

 

Sok hely eltussolja a landolt felhasználók véleményét, pedig az ugrás-szűzek direkt keresik ezeket. Nézd csak meg a mi élménybeszámolóinkat. Az elkészült videókból is sokat le tudsz szűrni az ugrások hangulatából.

 

További tényezők, amelyeket fontolóra kell venned, ha egy sikeres, jóízű ugrásban szeretnél részesülni (oh, yeah):

 

Szeszélyes időjárás

 

Mivel a tandemugrás időjárásfüggő sport, ezért nem véletlen, hogy az ugrások hivatalosan tavasz és ősz között zajlanak. Természetesen nem lehet előre kifogni a jó időt, de ha mondjuk megnézel egy megbízható előrejelzést (mi a meteoblue-ra esküszünk), azért valamennyire tudsz kalkulálni.

Folyamatosan kommunikáljuk feléd e-mailben, hogy az adott hétvégén lesznek-e ugrások. Ha valamiért elmarad, akkor is biztosítunk a számodra új időpontot.

Fázós vagy? Akkor öltözz fel az ugróruha alá melegen, hiszen a magasban akár fagypont körül is lehet a hőmérséklet.

Csoportos ugrást tervezel? Ha vinnéd az összes kollégád, vagy egy csomó haverod, akkor különösen figyeld a foglalási adatokat, hogy legyen elegendő hely. Plusz kérünk nekünk is szólj, hogy egy helikopterbe pakoljunk titeket.

 Ajándékba adnád az élményt? Mielőtt ízibe megrendelnéd, olvasd el kérlek itt, hogy a megajándékozott valóban ugorhat-e.

 

Itt az ideje a foglalásnak!

Ha a fenti lépéseket alaposan megfontoltad, akkor már felelősen tudsz dönteni.

Szeretettel várunk az első, vagy a sokadik tandemugrásodra!