Tandemugrás: adrenalinfröccs a javából

„Nincs tandemugrás adrenalin nélkül.”

 

Amikor majd több ezer méteres magasságban kibomlik az ejtőernyőd, akkor elmondhatod, hogy átmosott életed eddigi legvadabb adrenalin zuhataga.

ugranijo_15.JPG


Az ejtőernyőzés köztudottan az extrém sportok egyik leginkább komfortzónán túlnyúló formája. Az az érzés, amit akkor kapsz, amikor kiugrasz a gépből, teljesen leírhatatlan. Bár kutathatsz az emlékeidben, de ellentétes lesz minden érzéssel, amit valaha is átéltél.


Készen állsz?

Az ugrással járó kalandos utazás a földön veszi a kezdetét, amikor az oktató segít megtalálni a megfelelő ugróruhát és felszerelést. Kapsz egy rövid gyakorlati kiképzést is arról, hogy mit kell majd tenned.

Amint a helikopter felé haladtok az oktatóddal, az a bizonyos pillangó egyre határozottabban fog a gyomrodban repkedni. Amint a gép megkönnyebbülve felemelkedik a levegőbe, tudni fogod: már nincs visszaút. Élvezd a nagyszerű kilátást, és azt, hogy a tér föld és ég között egyre nagyobb

Rajta, ugorj!


3-2-1, ugrás! Elkezded szelni a levegőt az oktatóddal, és zuhansz a föld felé. A szél fúj, az arcod a sebességnek köszönhetően vibrálva remeg. Hihetetlen érzés, hogy a helikopterből kilépve ennyire szabadon „lógsz” a levegőben.

Bárhol is vagy a világon, miután véget ért a szabadesés, nagyszerű kilátásban lehet részed. Az Ugrani Jó!-nál a kéklő Balatonban gyönyörködhetsz.

A földet érés


Landoláskor érzések sora fog majd átáramolni rajtad. A megkönnyebbülés és az eksztázis keveréke lesz ez. „Megtettem, megtettem!” -fog majd visszhangozni a fejedben.

Izgulsz?


Ugrás előtt mindannyian izgulunk kicsit. Ahhoz, hogy szebb lehessen az élmény, hasznos, ha jó előre vizualizálod, hogy mi fog történni. Így amikor ott leszel a helyszínen, már szinte ismerős lesz az élmény. Gondold át, hogy milyen reakcióid lehetnek majd. Ez a gyakorlat segít sokkal tudatosabban átélni a tandemugrást.

Gyere hozzánk ugrani, és dobd fel az életed egy hatalmas adag adrenalinfröccsel!
Nézd csak, itt várnak rád a 2018-as szabad időpontok!

Szeretettel vár az Ugrani Jó! Csapata