Ugorj neki a tavasznak!

Már évek óta tervezed, hogy ugrasz, vagy csak nemrégiben lobbant fel benned a vágy? Akárhogyan is, az idei tavasznál nincs is megfelelőbb alkalom arra, hogy átéld a szabadság fenomenális érzését. Nyílnak a virágok, friss a levegő, és átjárja valamiféle izgalom.

A hosszú tél után (ugyan nem volt olyan kemény, de amikor igen, azt jócskán megéreztük) tavasszal mintha nem csak a természet, hanem mi is készek lennénk a megújulásra.

ugranijo_9_1.JPG

A tavasz tele van reménnyel

Buzog bennünk valamiféle tettvágy, és sokkal bátrabban vágunk bele új dolgokba. Ha Te is így vagy ezzel, azt javaslom, hogy aknázd ki ezt az időszakot, és ugorj neki a tavasznak!

A tandemugrás egy olyan löketet, egy olyan inspirációt adhat, mely meghatározza a következő hónapjaidat, éveidet. Megadja a napjaid ritmusát, és hatalmas életkedvvel tölt fel.

 

Szeretünk élni, vonz minket az élet és a tavasz

Bevalljuk, számunkra már kezd egy kicsit hosszúra nyúlni a tél, de örömmel látjuk, hogy lassan és biztosan végre elbúcsúzik. A szélcsatornás edzés jó buli és edzés is egyben, de az arcunkat simogató szelet, a kék eget, és a szabadban való ugrás élményét nem adhatja vissza. Egyre többet álmodunk arról, hogy madártávlatból pislogunk a Balatonra.

Mondanunk sem kell, tűkön ülünk, hogy elrepíthessük az első helikopternyi tandemes csapatot életük legzseniálisabb élménye felé.

 

A tavasz az Újévi fogadalmak beváltási ideje

A tapasztalatok szerint a legtöbb újévi fogadalom a kimondása után hamvába hol, és csak a hóvirágok nyílási idejében jutnak eszünkbe újra. Idő kell nekik, míg megérnek, és megérnek a megvalósításra.

Ha év elején szentül megfogadtad, hogy most aztán tényleg elmész tandemugrani, mert egyrészt szeretnéd, másrészt a félelem miatt nem szabad kihagynod egy ilyen szuper izgalmat, akkor itt az ideje, hogy nyélbe üsd a tervedet!

Mi itt leszünk neked, hogy beválthasd a legmerészebb álmaidat.
Április 28-án kezdjük az ugrószezont. Tarts velünk, foglald le a helyed még ma. Aznapra, és a szezon további napjaira ebben a naptárban látod az elérhető időpontokat, és ezen az oldalon tudsz időpontot foglalni.