A tandemugrás a legjobb szorongásűző

Amikor kiugrasz egy gépből, rájössz, hogy gyakorlatilag semmit sem tudsz kontrollálni magad körül. ZERO KONTROLL. Hiába is próbálod visszaszerezni, nem fog menni. A megoldás az, ha egyszerűen kikapcsolod az agyadat, és lazítasz.

ugranijo_8.JPG


Az egy dolog, hogy eltervezted, hogy tandemugrasz, de ott a levegőben, 200 km/órával zuhanva ismét beleegyezésedet kell adnod ebbe. Ha mindig is olyan típus voltál, aki szereti tökéletesen kidolgozni a dolgokat, és ha nem megy, rátör a szorongás, akkor nehezen fog menni.


Folyamatosan próbálsz tökéletes lenni? Akkor itt az ideje, hogy ugorj, hiszen egy teljesen más utat nyit meg előtted. A legtöbb szorongásra hajlamos ember végtelenül boldog miután belekóstolt a tandemugrásba, mert egy teljesen új perspektívát mutat meg a számára.


A 3 legfontosabb dolog, amit a tandemugrástól kaphatsz:

 

1. Színtiszta boldogság, abszolút csend és végtelen nyugalom


A legtöbb szorongó ember fejében csak úgy, alap háttérzajként üvöltenek a gondolatok. Amikor kiugrasz a 4000 méteres magasságból, minden hang el fog hallgatni a fejedben, és valami földöntúli boldogság költözik a helyükre.
Soha ilyen kedvesnek nem fogod gondolni a világot, mint a szabadesés percében.

2. Végre úgy érzed majd, hogy élsz!


A szorongással teli emberek szinte mindig aggódnak amiatt, ha valamire nincs ráhatásuk. Ám szabadesés közben ez egyáltalán nem fog érdekelni. Az emberek véleménye, a saját félelmeid és az összes elvárás ott marad a helikopteren.
Csak te vagy, az ég, és a föld, ami felé haladsz. Semmit sem tudsz tenni, ez a sorsod. Élvezd!

3. A szorongásod egy teljesen új perspektívát kap


Amikor az ejtőernyő elkezd húzni a föld felé, ideje felébredni. Valószínűleg el fognak önteni az érzelmek, lehet sírni támad kedved. Hiszen utálod, hogy vége. Olyan jó volna ezt a magabiztosságot és békét érezni egész életedben.


Rájössz, hogy mennyire buta voltál, amikor engedted, hogy az aggodalom uralja az életedet. A tandemugrás megtanít arra, hogy néha el kell engedned dolgokat, és hagyni, hogy csak sodródj az árral. Alig várod, hogy ezt az új tudást alkalmazd az életedben. Ezáltal pedig egy sokkal jobb emberré válsz.


Rájössz, hogy egy csomó dolog az életedben nem is olyan fontos. Nem mindent tudsz például ellenőrzésed alatt tartani, de nem számít. Olyan életet élhetsz, melybe az aggódás és a félelem nem férkőzhet be. Csak rajtad múlik, hogy így lesz-e.