Húzd ki a telet egy szélcsatornában

Messze még az április, ne szomorkodj addig a tandemugrás foglalások felett. Merengés helyett szívből ajánljuk neked a szélcsatornás repülési lehetőséget.

ugranijo_6.JPG

Azt hiszed, hogy unalmas? Nos, a szélcsatorna sok meglepetést tartogat neked...
Ha a tandemugrással kapcsolatban a helikopterből való kiugrástól reszketsz a legjobban, a szélcsatorna a neked való edzőhely. Itt ugyanúgy átélheted a szabadesés élményét, csak épp nem 4000 méteres magasságból.
Igazi beltéri ejtőernyőzés, mely már önmagában is egy remek sport. Van, akinek egy belépő a tandemugráshoz, és van, aki nem is megy tovább a szabadba, mert beleszeretett.
Nagyon izgi hely! Itt edzenek telente a tandempilóták (akár napi több órát is), és még különböző versenyeket is tartanak.


Próbáld ki, és döntsd el, hogy szeretnéd-e felvenni a hobbijaid sorába.

Edzés ON

A szabadesés ilyesféle szimulálása dinamikusan fejlődő, kortalan sport. Technikailag véve ugyan nem zuhansz, de attól még a szélcsatornás edzés lehet picit megerőltető, ha feleslegesen feszíted a tested. A lényeg az, hogy engedd el magad, a szél a helyére fogja fújni a kezed-lábad.

Tipp: A ruházatod legyen kényelmes, mert így sokkal jobban fogd élvezni ezt a pár percet!

 

A gyerkőcöket is szeretettel várjuk!

Az egészséges (speciális igények esetén is próbálunk segíteni) és kiváncsi gyerkőcök már 5 éves kortól jöhetnek hozzánk repülni, így akár együtt szélcsatornázhat az egész család.

 

Kihívás és szórakozás egyben

A szélcsatornában való repülés élménye azoknak való, akik elgondolkodtak már rajta, milyen érzés lehet repülni. Ráadásul ez nem sima repülés, emelkedhetsz, süllyedhetsz, foroghatsz is kedvedre.

A szélcsatorna élethűen szimulálja a szabadesést. Ha kipróbálod, igazi adrenalinbombát fogsz kapni, de nyugi, nem lesz félelmetes.

A súlytalanság érzése rendkívül szórakoztató. Ha egyszer belekóstolsz, újra és újra át akarod élni. Ha többször jössz, tudunk neked tanítani trükköket is. Minél többet gyakorlsz, annál inkább fejlődsz majd.

No, kapható vagy egy kis Skyward élményrepülésre?
(Ha pedig bejött, mindenképp próbáld ki a tandemugrást is.)