Monoton az életed? Rázd fel!

 

Van az úgy, hogy az életben minden összejön. Utálod a munkahelyed, cél nélkül kelsz fel reggel, és még barátot/barátnőt sem találsz...Napról-napra egyre rosszabb a kedved, savanyúbb az arcod, és nem igazán éltet már semmi. Úgy érzed, hogy valaminek nagyon erősen meg kell ráznia ahhoz, hogy újra a régi legyél.

ugranijo_4.JPG

Tény: akkor fogod igazán szeretni az életed, ha úgy érzed, hogy tényleg élsz. Ehhez fontos, hogy ne csak a munkahelyi követelményeknek tegyél eleget, hanem a saját vágyaidnak is. Adunk pár tippet, hogy reggelenként újra mosolyogva kelhess fel!

Legyél önkéntes!
Aki másokon segít, az maga is felüdül. Lényegében mindegy, hogy hova mész, de az fontos, hogy az adott alapítvány, vagy szervezet számodra fontos és nemes ügyet karoljon fel.

Próbálj ki új dolgokat!

Menj el egyedül moziba, válassz új útvonalat haza, fedezd fel friss szemmel a lakókörnyezetedet, állj végre szóba a szomszéddal, menj el utazni egyedül, iratkozz be egy hobbitanfolyamra, stb.

A lényeg, hogy felpezsdítsd az életed, és elkezdj egészen új dolgokra koncentrálni.

Kezdj el túrázni!
A természet közelsége, és a friss levegőn végzett sporttevékenység új energiákkal tölt el, és mind testileg, mind lelkileg megerősít. Ugyanez igaz egyébként bármilyen sportgyakorlásra, ha nem kötelező jelleggel csinálod, hanem tényleg élvezed is.

Ha pedig már friss levegő és sport, akkor tandemugrás!

A tandemugróknak kivétel nélkül van okuk a mosolyra. Az ugrás pedig nem csak hogy felráz a letargiából, de új távlatokat is mutat a jövődre nézve.

Fenn a felhők között egészen más színben látod a világot, és zuhanás közben szinte észrevétlenül oldódnak fel azok a régi blokkjaid, amik eddig megakadályoztak abban, hogy boldogan élj.

„Nagyon nagy élmény. Izgalmas volt, de végig biztonságban éreztem magam.” Szabó Angéla

Mire vársz? Itt jelentkezhetsz tandemugrásra.

Már nagyon telnek az időpontjaink, tervezz te is előre, és vigyél egy kis izgalmat az életedbe!