A tandemugrás olyan, mint a szerelem

 Amint végigtekintesz a soha véget nem érő felhőkön, a homlokodon egy izzadtságcsepp tűnik fel. Egyre csak bámulod a felhőket. Soha nem tűntek még annyira közelinek, mint most. A talaj egyre inkább távolodik tőled. Érzed, ahogy egyre erősebben ver a szíved, és még a szél is hevesebben fúj. Egyre többször, és mélyebben veszed a levegőt.

 

 ugranijo_48_2.jpg

 

Ha a helikopter szélén állva kiugrasz, akkor már biztos lehetsz benne, hogy igaz szerelembe estél.

 

Nézzük, miért állítottuk azt a címben, hogy a tandemugrás olyan, mint a szerelem.

 

  1. Bizalom

 

Amikor két ember szerelembe esik, egymásnak ajándékozzák magukat. Bíznak egymásban, csakúgy, mint a tandemugrók a tandempilótáikban. Teljesen, és feltétel nélkül. Nincs biztonsági rés, hiszen csak így lehet működőképes a kapcsolat.

 

Egy szerelmespár az együtt töltött idő minden percét élvezi. Ez azonban sajnos nem olyan egyszerű, mint ahogy hangzik. Sokan nem képesek a teljes bizalomra a társuk felé, és ennek hiányában nem ugranak ki egy helikopterből sem. Tényleg szomorú.

 

 

2. Félelem a sikertelenségtől

 

Ha egy kapcsolatban félsz a lehetséges negatív jövőképtől, akkor nem adod bele úgy, mint ahogyan kellene. Nem csoda, hiszen állandóan aggódsz valamin, és nem bízol a párodban. Azt hiszed, ezzel a viselkedéssel megvédheted magad, pedig nem. Réseket ütsz a kapcsolatotokon.

 

Ugyanígy van ez az ejtőernyőzéssel. Ha félsz tőle, el sem kezded, ha pedig félelemmel telve ugrasz, és pánikolsz a lehetséges rossz döntéseidtől, akkor elrontod a saját élményedet

 

3. Válaszd a tökéletes ejtőernyőt

Tegyük fel, hogy egy ejtőernyősnek van lehetősége sok-sok minőségi ejtőernyő közül választani. Vásárolt több szép ernyőt, kipróbálta őket, és tudja, melyik a legjobb a számára.

 

Ezek után bízik ebben az ejtőernyőben, és félelem nélkül gépre száll vele.

 

Ha az ejtőernyők olyan gyakorisággal mennek tönkre, mint a házasságok, akkor az emberünk valószínűleg évtizedeket tölt azzal, hogy megtalálja a legjobbat.

 

Manapság az a tendencia, hogy a férfiak és nők harmincas életéveiben köttetett házasság sokkal nagyobb eséllyel marad fenn, mintha a húszas éveikben mondanák ki a boldogító igent.

 

Természetesen kivételek mindig vannak, van, aki elsőre megtalálja az ideális párt, és a tökéletes ejtőernyőt is.