Ezért nagyobb élmény a tandemugrás a vidámparknál

 
A tandemugrás és a vidámpark párharcában nálunk egyértelműen a tandemugrás a győztes, és ehhez azt hiszem a kedves ugrópartnereink is csatlakoznak. Következzen egy rakás indok, amiért ez így van!
 ugranijo_46.JPG

 

 
1. A tandemugrás nem köntörfalaz: mi nem kínálunk csili-vili, izgő-mozgó, színes, fényes és hangos élményeket
 
A tandemugrásnál egyértelműen látszik, hogy micsoda valójában. Nem csalunk, nem ámítunk: valóban azt az élményt kapod, amiről az élménybeszámolókban, a blogunkban olvashatsz, és amit a videókban láthatsz.
 
Persze, amíg várod a sorodat, élvezheted a szabadtéri zenét. Ráadásul beülhetsz egy finom teára, cappucinora, vagy egy tál könnyű ételre az éttermünkben, büfénkben. Szóval élmény azért van a javából. Ráadásul, ha korábban érkezel az időpontodnál, akkor láthatsz pár izgalmas fel és leszállást.
 
2. A tandemugrásnál van mit nézni: nem rángatunk ide-oda, úgy, hogy ahogyan mondjuk az egyes vidámparki játékok.
 
Itt „csak” le-és felszállunk. Te is utálod, hogy nem tudod kiszámítani az egyes vidámparki játékok útját? Szabályozni pláne lehetetlenség, kivéve, ha te vagy az üzemeltető...
 
 
Tandemugrás során alaposan körül tudsz nézni:
 
·         amikor a helikopterrel a magasba emelkedsz, nyomon tudod követni, ahogyan a föld (no és persze a Balaton) zsugorodik, a felhők pedig nőnek
 
·         a szabadesésnél, amíg célirányosan és szélsebesen haladsz a föld felé szintén van módod szemlélni a közeledő anyaföldet és a kék tengert
 
Bónusz: az ejtőernyős ereszkedésnél a kezedbe veheted az irányítást, így a saját ugrásodnál igazi főszereplő lehetsz.
 
 
3. Szédülés és hányinger nélküli élményt nyújtunk
 
Emlékszel még arra az érzésre, amit a gyomrod tájékán éreztél a legutóbbi vidámparki kalandod után? Egy-egy játékról leszállva a legtöbben csak szédelegve ülnek egy padon hosszú-hosszú percekig.
 
Nos, tandemugrás után, a földön landolva szinte felpattansz örömödben (feltéve, ha nem zabáltad tele magad az élményugrás előtt), és rosszullétnek nyoma sincs, csak határtalan eufóriának.
 
Gyere, és ugorj! (Jelenleg még van időd felkészülni, mert csak 2018 tavaszán nyitjuk meg az ég kapuit Siófok felett, de már most jelentkezhetsz ugrásra, és ajándékba is adhatod).