A világ legőrültebb helyei a tandemugrás kipróbálásához

 Egy méltó helyszín után kutatsz, ahol ugorhatsz? Ha utazol egy kicsit, bámulatos látványban lesz részed!

 

1. Blue Hole, Belize

Mindig is látni szeretted volna látni felülről a kristálytiszta trópusi vizeket, mielőtt búvárkodsz? A Skydive Belize 3048 méteres magasságból dob ki a Bule Hole felett, ami egy nagy méretű vízelnyelő, közel Belize partjaihoz. A vízben fogsz landolni, felmászol a hajóra, és felveszed a búvárfelszerelésedet. Aztán irány a Belize Korallzátony, mely a Világörökség része.

Ez a buli nem lesz olcsó, de biztos, hogy életed egyik legjobb napját fogod itt tölteni.

 1_blue_hole_belize.jpg

2. Las Vegas, USA

 

Las Vegas ugyan főként a játékgépeiről ismert, de jó tudni, hogy a Mojave-sivatagban ejtőernyőzni is lehet. A Vegas Extreme Skydiving felrepít az egekbe, és madártávlatból mecsodálhatod a Red Rock Nemzeti Parkot, és Mount Charleston-t. Két órával később akár már ihatod is a kedvenc koktéljaidat a Caesar's Palace luxushotelében.

 2_las_vegas_usa.jpg

3. Dubai, United Arab Emirates

Dubai a világ egyik leghíresebb ejtőernyős helye, köszönhetően a legendás Palm Jumeirah-szigeti landolóhelyének.

A Skydive Dubai mindent megtanít neked az ejtőernyőzésről a világ legnagyobb ejtőernyős iskolájában. A repülőgépből közel 4000 méteres magasságból ugrasz ki, és 120 km/h -val fogsz zuhanni a gyönyörű mesterséges sziget felé.

3_dubai_united_arab_emirates.jpg 

4. Lauterbrunnen, Switzerland

Svájc az adrenalin drogosok egyik csomópontja, köszönhetően annak, hogy itt találhatóak Európa legmagasabb hegyei, gleccserei, és kanyonjai. A gyönyörű lépcsőzetes vízesésekkel és a mély szakadékokkal tarkított Lauterbrunnen-völgy pedig a tandemugrók mekkája.

A Skydive Lauterbrunnen repülőgépe felvisz az Eiger, Mönch, Jungfrau gleccser, és a Berni-felvidék felé, majd több, mint 4000 méter magasságból dob le. Készülj fel rá, eget rengető ugrás lesz.

 4_lauterbrunnen_switzerland.jpg

5. Mount Everest, Nepal

 

Sok ember álmodozik a Mount Everest meghódításáról, de csak néhányan vágynak arra, hogy ejtőernyőzzenek a világ legmagasabb hegye felett.

Eltérően más helyekhez, itt oxigénpalackkal leszel felszerelve, és 7000 méteres magasságról fogsz kiugrani. Az Amadablam Basecamp (4572 m) pedig sokkal magasabban van, mint bármely más leszállópálya. Páratlan kilátásban lehet részed az Everestre, és a Sagarmatha Nemzeti Parkra. Mivel az Everest Skydive-nál a legolcsóbb ugrás 22.000 $, itt az ideje elkezdened a spórolást.

 5_mount_everest_nepal.jpg