Így győzd le a félelmeidet az első tandemes élményed előtt

Meg vagy győződve arról, hogy soha nem leszel képes arra, hogy úrrá légy az ejtőernyőzés feletti félelmed felett? Akkor van egy jó hírünk a számodra: igenis sikerülhet. Bár azt nem mondjuk, hogy nagyon egyszerű, de van néhány tanácsunk, amelyek megfogadása segít.

 ugranijo_36.JPG 

1. Ismerd meg az ejtőernyős biztonsági statisztikákat

 

Ha aggódsz, hogy szükségtelen kockázatot vállalsz azzal, hogy ugrasz, figyelmen kívül hagysz egy fontos tényezőt: az ejtőernyőzés valójában biztonságosabb, mint a napi munkába való ingázás. Biztonságosabb, mint egy méhcsapattal való találkozás, sőt, még a tésztaevésnél is, mert azzal ugye az egészségedet veszélyezteted.

 

Ha megnézed az ejtőernyős biztonsági statisztikákat, akkor valószínűleg nem fogsz hinni a szemednek, mégpedig pozitív értelemben. Segíteni fog, hogy elhessegesd a felesleges félelmeidet.

 

3. Kezeld úgy a tandemugrást, mint egy oltást

 

Új dolgokat kipróbálni az életben sohasem könnyű, de amint sikerül átlépned a komfortzónádon, többé már nem leszel ugyanaz az ember.

 

Nézzünk egy példát: Láttál már olyat, aki felült egy repülőgépjáratra úgy, hogy még sosem utazott repülőn? Vannak közöttük olyanok, akik kiborulnak. A gyerekek úgy sírnak, mintha éppen oltásra várnának. Szerencsére a helyzet minden egyes következő alkalommal könnyebb lesz, és végül már úgy viselkednek, mint a felnőttek, akik nem tartanak a repüléstől, és már vígan bámészkodnak kifelé az ablakon. Eszükbe sem jut, hogy le is zuhanhatnak.

 

A gyakran repülők tudják, hogy bizonyos kockázattal mindig számolniuk kell, de mégsem reszketnek a félelemtől.

 

Mi itt valójában a probléma? Az újdonság ereje. Erre az egyetlen gyógymód, ha beoltod magad, azaz, ha nem lépsz vissza, és kipróbálod a tandemugrást. Biztosíthatunk, hogy ez lesz a legélvezetesebb oltás, amit valaha kaptál.

 

3. JUST DO IT.

 

Okozz meglepetést a félelmednek azáltal, hogy még ma foglalsz időpontot ugrásra. Ne várj, ne hezitálj, mert ha mindig csak halasztgatod, lehet, hogy még nagyon hosszú ideig fogsz várni a nagy napodra.

 

Végül: Meg fogod találni a bátorságodat, mint ahogyan mindenki, aki első alkalommal próbálta ki a tandemugrást. Mi itt leszünk, hogy együtt ünnepeljünk veled!

 

Mutasd meg a félelmednek, hogy ki az igazi főnök!