Szakítottál? Ugorj!

A tandemugrás melegen ajánlott szakítás utáni gyógyírként. Azt mondják, minden vég egyben egy új kezdet is. Természetesen szomorkodni ér, hiszen mégiscsak egy gyászidőszakról van szó, de közben és aztán akkor jársz a legjobban, ha olyan programokat szervezel, amik feldobnak, olyanokat, amiket talán mindig is szerettél volna kipróbálni, de nem volt hozzájuk merszed. Ugye, van benned ennyi szufla?

ugranijo_33.JPG

 

 

Amikor egy kapcsolat véget ér, azt általában mindkét fél megszenvedi: az is, akit elhagytak, és az is, aki felbontotta a szerelmi köteléket. A másik hiánya szinte üvölt a lelkünkben, mindenhol őt keressük, de nem találjuk.

 

Az élet azonban, bármilyen elcsépelt is, de megy tovább. Előbb-utóbb a te életed egén is kisüt a nap, és újra hallod majd, ahogyan csiripelnek a madarak.

 

Gyorsítsd meg a gyógyulási folyamatot azzal, hogy nem ülsz otthon búslakodva állandóan: kezdj el újra élni. Töltsd meg nevetéssel, izgalommal a mindennapokat, adj nekik értelmet.

 

Minél több, számodra élvezetes programon veszel részt, annál inkább nő majd az önbecsülésed, új barátokra, és idővel talán új szerelemre is lelhetsz.

 

Iratkozz be edzőterembe, tánckurzusra, bármilyen hobbitanfolyamra, járj el túrázni, sakkozni, vagy amihez kedved van. A lényeg, hogy maradj mozgásban, így biztosan nem reked meg az életed. Fogadd nyitottan és szeretettel a változást!

 

„A szabadság egyúttal lehetőség is.” Ara Rauch

A tandemugrás kipróbálásával pontot teszel a kapcsolat végére, és egyben egy új mondatot nyitsz meg szingli életed történetében.

 

Amikor felemelkedik a helikopter a levegőbe, újra érzed, hogy a torkodban dobog a szíved, amikor épp ugrásra készülsz, ismét a gyomrodban repkednek majd azok a bizonyos pillangók.

 

Szabadesés közben könnyűnek és vidámnak érzed magad, amikor pedig kinyílik az ejtőernyő, észreveszed, valójában a párod nélkül is csodálatos a világ. Csak épp másmilyen. Nem jobb, vagy rosszabb, csak más.  &Te döntöd el, hogy képes vagy-e kihozni ebből a helyzetből a legjobbat.

 

Landolás után hihetetlenül felszabadult érzés lesz rajtad úrrá, és minden porcikád azt fogja kiabálni, hogy szép az élet.

 

Gyere, ugorj velünk!