Valami véget ért

Köszönjük, hogy velünk ugrottál!

Tandemugrásokban gazdag szezont zárunk. Sok minden történt velünk ezalatt a hat hónap alatt. Örültünk az első ugrásukra készülőkkel, és kíváncsian lestük az arcukat a készülődés, és a landolás pillanatában. Sőt, kérésre interjút készítettünk velük, és videót is kaphattak a szabadesés izgalmas, majd az ereszkedés nem kevésbé élményekkel teli pillanatairól. Te is köztük voltál? Ha igen, ha nem, kérünk fogadd szeretettel összegzésünket az idei tandemszezonunkról.

g0081099.JPG

 

 

Tandempilótáink, munkatársaink büszkék rátok, hiszen rengetegen voltatok most először ugrani a Siófok-Kilitin. A jó hír az, hogy sokan nem is elégedettetek meg ezzel, és újra a fellegekbe vetettétek magatokat. Most már elmondhatjátok magatokról, hogy törzsvendégnek számítottok a balatoni panorámás felhő átszelő, szabadesés eseményen! Megsúgjuk, hogy már előfoglalásunk is van a következő évre. Gratulálunk a bátorságotokhoz!

Ott voltunk, amikor ugrás előtt elbúcsúztatok a haveroktól, a családtól, a szerelmetektől, vagy épp velük ugrottatok. Higgyétek el, ez nem csak nektek, nekünk is nagy élmény volt.

Boldoggá tesz minket az a tudat, hogy közelebb hozhattunk titeket magasröptű álmaitokhoz.

 

Szuper szezont zárunk

Egy kis kimutatás: idén 1331 tandemugrást hajtottunk végre sikeresen. 1242 ugró kért videókat, közülük pedig 635-en kaptak kézhez fotókat is. A számokból látszik, hogy még sokáig fel tudjátok eleveníteni a mesés pillanatokat.

Sajnos néhány hétvégén nem sikerült ugranunk az időjárás szeszélyei miatt, de nem búslakodtunk, a következő víkenden is vártunk titeket sok szeretettel. Azért azt meg kell jegyezzük, hogy idén bővelkedtünk a csodás, napsugaras időjárással tarkított ugrónapokban, és ezért hálásak is vagyunk.

Most kicsit pihenünk, és edzünk a Skyward szélcsatornájában, de jövőre újra hajtogatjuk az ejtőernyőket, fogadjuk a regisztrációkat, és izzítjuk a helikopterek propellereit. Becsszó, hogy a kilátás ugyanolyan szép lesz, mint idén, és a hangulat is fergetegesnek ígérkezik.

Örülünk, hogy részesei lehettünk életetek nagy kalandjának, és bízunk benne, hogy szép élményekkel telve, szívesen gondoltok vissza az ugrásotokra. Jövőre is várunk vissza!

Ugye írsz nekünk az élményeidről? Ide várjuk: krisztina@ugranijo.hu

Apropó, tudtad, hogy a balatoni repülőgépes sétarepülés egész évben elérhető? Itt egyeztethetsz időpontot.

Az áprilistól kezdődő tandemugrásokra pedig ide kattintva jelentkezhetsz. Ajándéknak is kiváló, és ne feledd, hamarosan itt a mikulás és a karácsony.

Várunk!