Tanácsok azoknak, akik most (tandem)ugranak először - II. rész

"Mindig van egy első alkalom."

Miért is ne kérhetnél tanácsot azoktól, akik már nem kezdő tandemugrók? Bölcsen hozzá tudnak szólni a témához, és elhessegetik a félelmeid. Egyszóval, csak profitálhatsz belőle! Nézzük, mit tanácsolnak neked!

Ideges vagy? Ez teljesen normális!

Egy kis félelem még belefér, és még természetes is, ha tandemugrásra adod a fejed. Végül is, nem egy mindennapi dologra készülsz. Viszont van különbség félelem és félelem között. Ha már szinte pánikolsz, lefagysz, és hányingert érzel az ugrásnak még csak a gondolatától is, az nem azt jelenti, hogy pakolj, és menj haza a repülőtérről. Fogadd el a félelmet, öleld a kebledre, és így képes leszel majd le is győzni. A félelem ugrás közben adrenalinná változik, és segít még fantasztikusabbá tenni számodra az ugrás élményét.

gopr2266.JPG

 

Bízz a tandempilótában

Nyugi, akivel ugrasz, nem épp egy zöldfülű ejtőernyős tanonc, és te sem leszel kísérleti nyúl. Képzett, gyakorlott szakemberről van szó. Letette már az összes elméleti és gyakorlati vizsgát, és akár több száz ugráson is túl van már. Azért repül veled, hogy biztonságosan átélhesd az élményt. Bízz hát benne, és csináld, amit mond. Aznap ő lesz a legfontosabb személy az életedben.

Csak lazulj, és mosolyogj!

A siófoki Kiliti Repülőtéren ugrani különleges esemény. Ha van rá lehetőséged, hogy fentről csodáld a Balatont, igazán szerencsés vagy. Nincs más dolgod, mint hogy élvezd, és mosolyogj a kamerának! Garantáltan mennyei élmények várnak az elsőtől, az utolsó pillanatig.

Ismételd meg, mágikus pillanatok várnak!

Bárki, aki már ugrott valaha, azt tanácsolja, hogy ismételd meg. Ha újrázol, már tudod, hogy mire számíts, nem leszel hetekkel előtte ideges. Másodjára minden még csodásabb lesz!

Eldöntötted, hogy az Ugrani Jó Csapatával éled át első ugrásod élményeit? Ez fantasztikus! Alig várjuk, hogy meglásd, milyen egy igazi égi játszótér!

Igen, ugrani akarok!