Ezt a nehéz bőröndöt cipelheted haza a tandemugrásról

Hát, ezt jól megkaptad. Ilyen nehéz bőröndöt talán még nem is fogtál soha életedben. De a hatalmas súly mégis pehelykönnyűen illeszkedik a kezedbe, hiszen Rád szabták, a Te Élményeid rejtőznek benne szép sorban. 

Egyesek azt mondják, amíg nem ugrottál, nem is éltél. Ezt pedig a vendégeink heves fejbólogatással nyugtázzák is.

Ez a bőrönd egy életre szól. Az nem történhet meg, hogy elfeledkezel róla.

Nosza, kukkantsunk bele egy ilyen kis bőröndbe, és szedjük ízekre a tartalmát!

21814656_m.jpg

É-mint élmény

Képzeld el, ahogyan állsz a helikopter ajtajában, és a füledben dobog a szíved. Nagyon parás. Fogalmad sincs mit keresel ott, de akarod. Aztán egy lépés a semmibe, a gépzúgás utáni csendbe, és zuhansz. Innen már nincs visszaút. Lassan elengeded a hevedert, kinyújtod a kezeid, és madár módjára repülsz. Micsoda felszabadító érzés ez! Élvezed. Visítasz, üvöltesz, vagy csendesen mosolyogsz, de muszáj kiengedni a gőzt.

A szél szárnyán száguldasz lefelé. Iszonyat nagy feeling!

 

B-mint Büszkeség

Ha ugrasz, és erről videó is készül, szenzációs vagy. És ezt a barátaid is tudni fogják, hiszen az elsők között lesznek, akiknek elbüszkélkedsz vele. Meséléskor újra és újra átéled az élményt, imádni fogod minden pillanatát. Évek múlva is.

Na de persze ha nem akarsz vagánykodni, és csak simán imádod az adrenalint, felejtsd el a felvételt. Nem kell másoknak bizonyítanod, mesélned, így is csillagos ötös lesz az élmény.

 

I - mint izgalom

Az időjárás már csak olyan, hogy ő szeret lenni a főnök. Minden magasságimádó, tandemugrani készülőnk imádkozik, hogy jó legyen az idő. Ami persze bármikor elromolhat, és aztán már nem lehet ugrani.

Készülsz, odaérsz a reptérre, és aztán lehet, hogy órákig vársz, hogy ugorhass, mégis, a sors fura fintoraként új időpontra lesz szükséged. Természetesen a lehető legjobb időjárási előrejelzéssel szolgálunk, ezért ilyen csak marha ritkán fordul elő.

 

H-mint Hangulat

Fantasztikus hangulatban fürödhetsz, még jóval a szárnyalás előtt. Személyzetünk barátságos, és eloszlatjuk a legtitkosabb félelmeid is. Vicces fiúk ezek a tandempilóták, majd meglátod.

Egy bőröndnyi felejthetetlen élmény. Olyan tömény adrenalinbomba, mely hatása napokig, hetekig eltart, és eufóriában lebegsz tőle. Sokkolóan intenzív élmény. Juss hozzá Te is!