Talán mégsem Neked való a tandemugrás…

Lehet, hogy most sokakat el fogok keseríteni, de szinte biztosak vagyunk benne, hogy néhányatoknak abszolút a közelünkbe sem kellene jönnie. Lehet, hogy Te is köztük vagy? 

9274176_l.jpg

 

A tandemugrás nem való Neked akkor, ha nem vagy elég tökös, és bátor ahhoz, hogy kiugorj egy helikopterből. Hidd el, nem értékelnéd az ereidben szétrobbanó adrenalin semmihez sem hasonlítható hatását. 

A tandemugrás nem való Neked akkor sem, ha nem vagy kíváncsi a Balatonra madártávlatból. Végtelenül unatkoznál odafenn. Ne gyere, mert minket is elszomorítanál vele, hogy mennyire nem hoz lázba ez az oltári jó élmény. 

Eszedbe se jusson kiugorni velünk, ha olyan típus vagy, aki tutira szorosan becsukná a szemét, amikor meglát egy bárányfelhőt a közelében, és maximum csak a róla készült videóban látna bármit is a tájból. Ezért ne gyere ide, csak csalódást okoznál magadnak, no meg a tandempilótádnak is, akik lelkesen mutogatná a látnivalókat Neked. 

Bizony, ha túl elfoglalt vagy, és nincs egy szabad napod őszig valamelyik hétvégén, nos, jobb is, ha távol maradsz tőlünk. A tandemugrás egy teljes napot kíván az életedből, és némi rugalmasságot is, mert néha az égiek keresztülhúzzák a bulit idelenn, és akkor nem tudunk ugrani. 

Nem gyűjtöd az élményeket? Akkor felesleges ideutaznod, mert itt „csak” egy élménydús nap várna Rád, semmi más. A kalandokhoz fel kell nőni az életben, de vannak, akik sosem mernek kilépni a komfortzónájukból. 

Ne gyere, ha kényszernek érzed az egészet, ha csak azért csinálnád, hogy bizonyíts másoknak. Ne gyere, mert ez így beteges dolog. Az Ugrani Jó Csapata csak akkor vár, ha önszántadból jössz, és minden vágyad az, hogy ugorj! Mi álmokat valósítunk meg. Szóval ha van ennél jobb ötleted, valósítsd meg azt. 

Egy szó, mint száz, a tandemugrás csak egészen különleges embereknek való. Olyanoknak, akik repülnének egy jót a Balaton fölött, és be szeretnék gyűjteni ezzel életük egyik legszebb élményét. 

A szezon elindult. Te jössz, vagy lemaradsz?