Szállj, szállj, szállj fel magasra!

A génjeidbe van kódolva a repülés iránti szeretet? Mióta világ a világ, az ember ősi vágya, hogy meghódítsa a kék eget. Mindig is irigykedve gyönyörködött a madarak szárnycsapásaiban, és ha csak kis ideig is, de szerette volna birtokolni a magasba röpítő szárnyakat. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az ember teremtette mitológiai lények, a repülő istenek, a sárkányok, táltosok, boszorkányok, és tündérek. Ez a mesés világ aztán kezdett valósággá válni…

21392846_m.jpg

 

...Jöttek szép sorban a sárkányrepülők, rakéták, léggömbök, léghajók, helikopterek, és ejtőernyők, és valóra váltották a repülni vágyó emberek álmát.

Van olyan ember, aki élete során sosem emeli fel a tekintetét a földről, míg mások folyton a repülésről álmodnak. Te is álmodtál már arról, hogy tudsz repülni? Mindig keserűen kiábrándító ezután az ébredés? Lehetetlennek tűnik? Nem kell, hogy így legyen, az Ugrani Jó Csapata valóra váltja az álmod! Kevés ember mondhatja ám el magáról, hogy tud repülni, pedig hatalmas élmény! 

Ezt már Leonardo da Vinci is előszeretettel hangoztatta: „Ha egyszer megízlelted a repülést, utána úgy fogsz járni a földön, hogy szemed az eget fürkészi, mert ott voltál fent és oda vágysz vissza."

Ahhoz viszont, hogy repülj, először zuhannod kell. Kész vagy erre? Ha igen, szinte érezheted, ahogyan közben szárnyaid nőnek majd. A kígyó, amely a földön csúszik, no, az csak álmodozhat a repülésről. De Te követheted az álmod! Előtted itt a nagy lehetőség!

Azok, akik szeretnének repülni, az adrenalinvadászok közé tartoznak. Az ilyen típusú embereket vonzza a sebesség, és az új izgalmak megtapasztalása. Ha éreznek is félelmet, hamar legyőzik, mert a rájuk váró élmények még ennél is fontosabbak. Ha magadra ismertél, tisztában vagy vele, hogy minden egyes élménnyel több leszel.

A tandemugrás olyan extrém sport, mely közben nem csak repülsz, de egy csomó mindent megtanulsz magadról, és intenzívebben élheted meg az életed néhány percét. Megtudhatod, hogyan győzd le önmagad. Szembesülhetsz a saját határaiddal, sőt, tágíthatod őket. Most aztán valóban megtapasztalhatod, hogy mire vagy képes. Szuperül hangzik, ugye?

Sebesség, izgalom, kalandvágy, és nagybetűs repülés. Légy Te is a kéklő levegő óceán adrenalinvadásza! Bizony, Ugrani Jó!