Ugorj Csajszi!

Női sarok

Még hogy a hölgyek nem elég bátrak ahhoz, hogy kipróbálják a tandemugrást? Cáfoljuk! Igen, férfitársaikhoz mérten valószínűleg nekik is remeg a gyomruk a bevetés előtt, de ugyanúgy élvezik is az ugrás minden pillanatát. Adrenalin és zuhanás. Te is kipróbálod?

Sok mindent lehet mondani a nőkről, de hogy bátortalanok lennének? Cáfoljuk! Tandemugróink nagy része bizony a női nem képviselői közül kerül ki. Ha tandemugrásról van szó, egyébként is eltűnik minden előítélet, hiszen ugorhat fiatal és aggastyán, férfi és nő, (sőt gyerek is!), bevállalós, avagy félénk ember. A levegőben mindenki egyforma! Csak Te vagy, a pilóta, és a levegőég. Porszemnek érezheted magad, de legalább egy felszabadult, és önfeledt porszemnek. Ha kipróbálod a tandemugrást, és átéled ezt a csodás érzést, a rabja leszel! Az sem lehet kifogás, ha tériszonyos vagy!

21739391_m.jpg

Hívd a barátnődet is, hogy együtt, jókedvűen vészeljétek át az ugrás előtti perceket. Hagyd, hogy körbefonjon a hangulat, és átjárjon egy különleges érzés.

Szokták mondani, ha egy nő életében nagy változás történt, vagy fordulóponthoz ért az élete, elmegy a fodrászhoz, hogy levágassa a szép hosszú haját, vagy egyéb, drasztikus külsőbeli megújulásra szánja el magát. Hasonló cipőben jársz? Lehet, hogy közeleg a 30. szülinapod, szakítottál, vagy épp az esküvődre készülsz, hidd el, a tandemugrás egy remek alkalom lehet a továbblapozásra, és egy friss, új kezdetre! Lepd meg magad, érzéki élményben lesz részed! 

Kételyeid vannak? Itt megválaszoljuk az összes kérdésed!

Amúgy is, volt már rajtad olyan kényelmes kezeslábas, amit az ugráshoz kell felvenned? Épp itt az ideje, hogy ilyen rucit is viselj! Akár még jobban is érezheted majd magad benne, mint egy szűk szoknyás, fehér blúzos, magas sarkús kombóban. Sőt, akár smink nélkül is jöhetsz, ha neked úgy jobban tetszik. A kék ég nem nyújtott be nekünk kötelezően teljesítendő sminkszabályokat!

Pilótáinkra bátran rábízhatod magad! Kismilliószor ugrottak már, azt is lehet mondani, kisujjukban van már az ugrás minden mozzanata! Neked csak el kell magad engedned!

Persze, ajándékba is kérheted, a dolgod ugyanaz lesz: begyűjteni az élményt! Nem kell félned az új helyzettől, minden agyban dől el. Az első pár másodperc után minden a helyére kerül majd, és úszni fogsz a felhők közt a boldogságtól. Nagyon jó lesz, tombolni fog benned az adrenalin!

Gyere, vesd bele magad életed legnagyobb ugrásába, és éld át a leírhatatlan csodát! Gyorsabban ver már a szíved?