Egy érzéki élmény

A fellegekbe mind az öt érzéked elkísér!

A tandemugrás az érzékeidre hat. Pont. De még hogy? Megpróbáljuk leírni a leírhatatlant, hogy bevezessünk a repülés élményének megtapasztalásába! 

Látványorgia

Kezdjük azzal, milyen látvány tárul a szemeid elé ugrás közben! Már az is mérhetetlen nagy csemege a szemed számára, hogy 4000 méteres magasságból gyönyörködhet a földi tájban, és a Balaton átható kékségében. Sőt, ha jó időjárási viszonyokat fogsz ki, még a Dunát, a Mecseket, vagy az Alpokat is láthatod a Balatontól. Valóságos rágógumi ez a szemeid számára. Eszed ágába sem jut becsukni a szemed, inkább magadba szívod a látványt, és jó mélyen elraktározod, hogy bármikor felidézhesd. Persze, egy DVD-t még kapsz az ugrás után, ha újra át szeretnéd élni az élményt.

21960533_m.jpg

Miután 1500 méteren a tandempilótád kinyitja az ernyőt, még 5-6 percig gyönyörködhetsz a látványban.

Kedves szemüvegesek, Nektek is jó hírünk van: Hozd magaddal a kontaktlencséd, vagy akár az okuláréd, mert biztonságosan elfér a speciális ugrószemüveg alatt, és nem maradsz le semmiről!

Te is hallod, ahogyan elsüvít a füled mellett a szél? Akarom mondani Te süvítesz el a szél mellett? Maximális sebességed 180-220 km/h óra lesz, és 45-51 másodpercig fogsz ilyen eszeveszett iramban zuhanni. 

Szippants mélyeket a levegőből! Ugrás után általában szó fennakad, hang elakad. Az ugrók még szinte a lélegzetüket is visszafojtják, de miután levegőt vesznek, megtapasztalhatják milyen kristálytiszta ez a levegő. Semmi máshoz sem hasonlítható!

Tapintás

Ugrás közben minden más. Speciális védőszemüveg, és ruházat éri a bőröd, ráadásul felülről egy tandempilóta kapaszkodik beléd. A levegő szinte hasít a kezed alatt. 

Ízlelés

Ugyan odafönn a levegőben maximum pár kósza bogárral találkozhatsz, és hozzájuk is csak akkor van szerencséd, ha a látványtól nyitva felejted a szád, de ha földet érsz,  HYPERLINK "http://ugranijo.hu/Hu/tandem-bemutatkozas/aviator-etterem"éttermünkben egyéb finomságokkal is várunk. Érdemes betérni!

Mit súg a hatodik érzéked? Jó élmény lesz? Élménybeszámolónkból itt csemegézhetsz!

Ébreszd fel Te is az érzékeidet, és nevezz be egy jó kis tandemugrásra!