Jajj, a kölyök már megint mit talált ki! Tandemugrás gyerekfejjel!

Szülőként a szívroham kerülgethet, ha a gyerkőc szülinapi, névnapi, karácsonyi (ez a legkegyetlenebb húzás) ajándékba tandemugrást kér. Mielőtt elájulnál, javasoljuk, gyorsan mérd meg, hány centire nőtt! Ha kisebb, mint 140, akkor egyelőre még kifújhatod magad, csak e testmagasság fölött hozhatod ugrani. Ha azonban már elég nagyra nőtt a gyerek, nem mondhatod neki, hogy ejj, fiam/lányom, kicsi vagy te még ehhez!

Ha a kölyök egyébként is él hal az adrenalin vadászattal együtt járó sportokért, biztosan nem fog letenni a szándékáról. Ugrásos videókat fog nézetni Veled, leírásokat olvas, és szívfakasztó lesz nézned, milyen lassan gyűlik a malacperselyében a rávaló.

26823674_m.jpg

Lássuk, miért is jó az Neked, ha beadod a derekad, és teljesíted az álmát:

Egészen biztosan nem fog tovább nyúzni, és ismét szelíd, kedves gyermekké válik (magához képest:-)).

A nagy nap előtt gyakran kapod majd azon, hogy egyedül ül, elmélázva, és fülig ér a szája. Ez azt jelenti, hogy nagy örömet okoztál neki!

Ki tudja, lehet, hogy Te is megfertőződsz? Gondolj bele, ha együtt ugrotok (netalán még a család többi tagját is bevonjátok), lesz egy közös, fantasztikus élményetek, amiről órákat tudtok majd beszélni.

Támogathatod az önbizalmát. Bátrabb lesz. Még ha fél is egy kicsit a tandemugrás előtt, akkor is büszke lesz magára, és eldicsekszik majd az ugrásról készült fotókkal, videóval a haverok, barátok, és a család előtt. A Facebookon. Az egész világ előtt. S hogy miért? Mert az élmény, az az 50 másodpercnyi szabadesés annyira magával ragadja, hogy örökre beégeti magát az emlékeibe.

Egy teljesen új dolgot próbálhat ki, ami kihívást jelent a számára.

Ugrás után ehettek együtt egy finomat az éttermünkben, és hallgathatod a boldog, és izgatott csemetéd élménybeszámolóját.

Ne aggódj, vigyázunk rá, sőt, ha nem ugrasz, még akkor is elkísérheted a helikopteren ülve, azaz egészen az ugrásig együtt lehettek.

A nagy bevetés előtt alaposan bemutatjuk a szabályokat, a biztonsági előírásokat, és ruhákat is. Mindig megbizonyosodunk arról, hogy az elmondottak egyértelműek a számára.

Már csak Ti hiányoztok, mi mindennel felkészültünk! Kérdésed van? Olvass még tovább, hadd elégítsük ki a kíváncsiságodat! Velünk itt veheted fel a kapcsolatot! Jössz? Jöttök? Ennek őszintén örülünk! Nevezd be a gyerkőcöd élete nagy eseményére! Meglásd, jó buli lesz!