4 ok, hogy kipróbáld a tandemugrást az ünnepi szezonban

Oké, az igazsághoz hozzátartozik, hogy úgy igazán tandemugrani október végéig tudsz nálunk. Viszont nincs veszve minden, van két lehetőséged: vagy megvárod a kikeletet, és foglalsz ugrást tavaszra, vagy kipróbálod a szélcsatornát még karácsony előtt.

ugranijo_38_1.JPG

 

1. A repülőgépből való kiugrás nagyszerű módja annak, hogy legyőzd az ünnepi stresszt

Az ünnepek szórakoztatóak, de legyünk őszinték: rendkívül stresszesek. Valahogyan le kell vezetni a bejglisütés, az ajándékvásárlás, és a sok agyalás miatti karácsonyi „idegbetegségünket.” Ha bevállalod a szélcsatornát, akkor egyúttal stresszmentesíted is magadat karácsonyra, hiszen az összes adrenalin felszabadul benned. Te leszel a legkisimultabb a karácsonyfa alatt, és ez lesz a legnagyobb ajándék, amit csak adhatsz magadnak.

 

2. Megérdemled, hogy vidám legyél év végén

Lehet, hogy nehéz év van mögötted, lehet, hogy könnyű, egy biztos, tutira te is szeretnéd egy mosollyal zárni. Karácsonykor minden okod megvan erre, tegyél is róla, hogy így legyen. A szélcsatornás ugrásodról remek képek készülnek, és az élmény miatti extázis hónapokig kitart. Míg mások a karácsonyfás képekkel lepik el a Facebook hírfolyamát, addig te az ugrásos képekkel. Milyen menő már, nem? Persze, hogy fülig ér a szád...

 

3. Ez egy igazán romantikus ajándék magadtól magadnak

Akár tavasszal ugrasz, akár szélcsatornázol, a hatása egy életen át fog tartani. Ha még karácsony előtt ugrasz, akkor pedig megalapozod azt, hogy felejthetetlen legyen az ünneplés.

 

4. Olcsóbb árakat kapsz

Külföldön legalábbis. Ám ha nem tudsz elmenni mondjuk a kaliforniai Santa Barbara-ba, akkor bizony türelmesen várnod kell tavaszig. Nem fogod megbánni, a Balaton odaföntről hihetetlenül csodálatos látványt nyújt.

Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy a szélcsatornát, vagy a tavaszi tandemugrást választod-e. Kérlek oszd meg velünk kommentben!

Kövess minket Facebookon is! Várunk az ugrani szeretőből összeverbuválódott csipet-csapatunkba is!