A magas sarkú és a fekete lakkcipő esete a tandemugrással

Megértjük, hogy szeretnéd megadni a módját eme jeles eseménynek, de mi inkább a sportcipőt javasoljuk. Hogy miért? Fel is vázoljuk mindjárt.


Játékos szösszenetek következnek!

 ugranijo_14.JPG

Outfit és szelfi-részleg

Az elegáns cipők egyszerűen nem mennek az ugróruhához. Nézheted jobbról, balról, akkor sem. Magyarul, nem fogsz jól mutatni a fotókon, így muszáj más lábbeli után nézned.

 

Nehezített séta

Mivel a tandemugrás előtt még el kell valahogyan evickélned a helikopterig, hogy felszállhass, egy kényelmes sportcipőt javaslunk.

A terület ugyanis füves (néha saras is), és ez sem az elegáns sétára vonatkozó terveidnek, sem a kényelmi faktornak nem kedvez. Ráadásul otthon vég nélkül suviszkolhatod az elegáns cipőd. Megéri? Nem.

 

A levegőben is el lehet botlani?

De el ám. Főként hölgyek esetében esélyes, hogy a kiugrás pillanatában rosszul lépnek, és a tervezettnél pár másodperccel előbb vetik le magukat a helikopterből.

Ez amellett, hogy nagy ijedtségre ad okot, akár még pár pörgéssel-forgással is többet jelenthet. Ne hozd magadra a szívbajt feleslegesen!

 

Repül a csuka!

Egy ünnepi cipőt nem lehet olyan szépen befűzni, és akkor még nem is beszéltünk a belebújós változatokról.

Ha szabadesés közben lerepül a lábadról, akkor nem csak mezítláb/zoknisan kell hazamenned, de még egy madarat is fejbe kólinthatsz vele. Hát nem lenne túl kedves dolog szárnyas barátainkkal szemben.

 

Kényelem

Ugye emlékszel még rá, hogy a fekete lakkcipő, és a magas sarkú rendszerint úgy feltöri a lábad, hogy alig várod, hogy hazaérve lerúgd? Mi biztosak vagyunk benne, hogy nem szeretnéd, hogy az ugrás élményét ennyire aláássa egy-egy gonosz hólyag a sarkadon vagy a talpadon.

 

Landolás

Landoláskor egy magas sarkú cipővel akár a talajt is felszánthatod, de a legjobb esetben is csak a sarka törik le.

 

Nem szeretjük, betiltottuk

Ha a fenti indokok nem lennének számodra eléggé elrettentőek, akkor meg kell jegyeznünk így a végére, hogy csakis egy kényelmes sportcipőben engedünk fel a helikopterre. Nem vagyunk szőrös szívűek, de a biztonságod mindennél előbbre tartjuk. Előtte és utána azt viselsz, amit szeretnél.

 

Itt jelentkezhetsz ugrásra.
Nagyon várunk!
Az Ugrani Jó! Csapata