Indul az égi buli

Nagy örömmel jelentjük be, hogy az Ugrani Jó! Csapatánál hamarosan elindul a buliszezon. Belevaló, vidám emberke vagy, aki él-hal az új élményekért? Akkor köztünk a helyed. A kapukat május 12-én nyitjuk!

ugranijo_13.JPG



Azt mondod, ez nem is igazi tánc?

Gondolj bele: ugrás közben táncolni fog a vér az ereidben, és a szíved is vígan kalimpál majd. Nem beszélve a redőző pofazacskóidról, és a szabadesés közbeni széttárt karjaidról, melyek mindenáron csápolni szeretnének.

A táncrendről (azaz a helikopterből való kiugrási sorrendről) a tandempilótádnál érdeklődhetsz.

A zuhanást egy-két laza forgással fogod megkezdeni a tandempároddal. Eleinte, a zuhanás alatt még csak ismerkedtek a táncparkettel. Nevezhetjük ezt felvonulásnak. A partnered már többször járt itt, bízhatsz a vezetésében.

De aztán hirtelen lelassultok, az ejtőernyő kinyílik, és következik majd a széljárástól is függő jobbra és balra lépés, akarom mondani, ereszkedés.

A tánc persze nem csak egy parketten zajlik majd, miután leértél a földre, biztosak vagyunk benne, hogy a földön is ellejtesz majd egy-két tangót örömödben. Ha pedig van kedved, utána jöhet az eszem-iszom a büfénkben, és a Plázs Siófok szórakozóhelyei is tárt karokkal várnak.

Az égi buli helyszíne: Siófok-Kiliti Repülőtér, Szekszárdi út (65-ös út) Siófok és Ságvár között

Azt, hogy hol kell letérned, úton-útfélen táblák jelzik majd a számodra, így biztosan idetalálsz. Ha mégsem, hívj minket bátran, és útba igazítunk: +36 70 433 2800

Kérlek, itt jelezd a részvételi szándékodat. Foglalj előre, mert hamar betelik az égi táncparkett.

Ha bármilyen kérdésed van a részletekkel kapcsolatban, várjuk e-mailed: info@ugranijo.hu. Kérlek, mielőtt írsz, fusd át a gyakori kérdések-válaszok oldalt.

Egyedül is jöhetsz, hiszen sokan szoktunk lenni, és biztosan tudsz majd ismerkedni a többiekkel. Persze ha úgy tetszik, hozhatod a barátaidat is.

Apropó: nem kell nagyon kicsípned magad. Az ugróruhát mi biztosítjuk, viszont egy laza sportcipőt dobj be a tatyódba.

Ha tetszik az esemény, oszd meg a közösségi oldaladon, hadd értesüljenek róla a barátaid is!