Wellness vagy tandemugrás? Segítünk választani.

Amikor szuper nyári kikapcsolódást keresel, akkor néha dilemma elé állít az élet. Hová menj? Egy wellness kánaánba, vagy feszegesd a határaidat tandemugrás során?

Az egyik oldalon ott vár a meleg medence, vagy a kellemes tópart, a másikon a borzongással vegyített gyönyör. Te melyiket választanád? Hadd következzenek az érvek és ellenérvek.

 ugranijo_5.JPG

Érvek a wellness mellett

• szuper kikapcs, ha egyébként fizikai melód van, és semmi másra nem vágysz, minthogy elnyúlj a vízben, és süttesd a hasad a napon

• akkor is szeretni fogod, ha nagyon stresszes melóval áldott meg az ég: vízközelben, és a szaunák, masszázsok ölelésében garantáltan ki fognak simulni az idegeid

 

Érvek a tandemugrás mellett

• imádni fogod, ha viszonylag monoton munkát végzel, és az eszed sem tudod, mikor szórakoztál egy jót

• fel szeretnéd pezsdíteni az életed, vagy egy ütős FB profilképre vágysz? Akkor a tandemugrást ne hagyd ki, életed élménye lesz

 

Társaság tekintetében mind a kettő ütős lehet, hiszen wellnessezni és tandemugrani is viheted magaddal a barátaidat, és a családodat.

Az áruk nagyjából ugyanott van, hiszen egy tandemugrás díja vetekszik egy 2-3 napos üdülés árával. Persze, a tandemugrás különlegessége nem vetekszik semmi mással.

Persze, valahol mind a két program megállja a helyét, és neked kell érezned, hogy melyikre van a legnagyobb szükséged.

Ám, ha nem tudsz választani, akkor van egy jó hírünk: ha eljössz tandemugrani Siófokra, akkor az nem csak ugrás, hanem wellness is lesz a javából!

A Balaton adja magát, így amikor eljössz ugrani, akkor akár meg is mártózhatsz benne.

Tipp: ha fürödni is szeretnél, akkor a reggeli, délelőtti órákra foglalj helyet, hiszen így lesz biztosan időd rá. Ha pedig több napig is szeretnél maradni, akkor foglalj szállást már jó előre.

Kóstolj bele te is a beszámolókba. Így érezték magukat azok, akik az Ugrani Jó! Csapatára bízták magukat.

Foglalj helyet egy kora délelőtti időpontra, hogy még legyen időd fürdőzni is a Balaton vizében.