5 indok, hogy ne futamodj meg az első tandemes élményed elől  

„...de én félek a magasságtól!”

Mondanom sem kell, ezt a mondatot már hallottuk párszor azok szájából, akik később győzelemittasan értek földet az első tandemugrásuk után.

Ne engedd, hogy a félelem megbénítson. Ha kell egy kis bátorítás, ne feledd, nem vagy egyedül.

Álljon itt 5 dolog, amit tudnod kell:

 ugranijo_38.JPG

1. Olyan élményt élhetsz át a barátaiddal, amit előtte még soha

Az az érzés, amit akkor élsz át, amint a barátaiddal együtt ülsz a helikopteren, semmihez sem fogható. Együtt lovagoltok majd az adrenalin hullámain, és amint eléritek az ugrási magasságot, együtt lépitek át egy új világ küszöbét is.

A tanulmányok azt mutatják, hogy azokat az embereket, akik együtt tépik le a félelmük láncát, a továbbiakban is szoros kötelék fűzi majd össze.

 

2. Legyőzöd a félelmedet

Naná, hogy ideges vagy. Mindannyian azok voltunk az első tandemugrásunk előtt. Viszont az Ugrani Jó Csapatának kezei között teljesen biztonságban érezheted magadat.

 

Tekerd hát lejjebb a rettegésed szabályozógombját, és nézz körül: nagy szaktudású, engedéllyel rendelkező pilóták, és szigorú szabályrendszer mellett karbantartott modern helikopterek várják, hogy ugorj. Neked csupán annyi a dolgod, hogy élvezd az ugrást.

 

3. Mivel minden nagyon gyorsan történik majd, jól fognak jönni a fotók és a videók

Az otthoni számítógépeden nézve majd meglátod, hogy a repülő pilótánk milyen brilliáns videókat és fotókat készített az ugrásodról

Ezek a kézzel fogható emlékek jól fognak jönni, ha az emlékek elhalványulnak, és a felhőkre nézve úgy érzed majd, hogy talán meg sem történt az egész.

 

4. A világod egy teljesen új perspektívát ka

Hidd el, oka van annak, hogy a barátaid tandemugrásra biztatnak. A táj erre klasszikusan szépCsak akkor fogod elhinni, milyen csodás odafentről a Balaton, ha a saját szemeddel látod majd. Egy ejtőernyő alatt teljesen más az élet.

 

5. Megvan még a bakancslistádon a tandemugrás melletti üres kocka

A legjobb hely és alkalom arra, hogy még az idén tudj ugrani, az az itt és most. Jól tudod, hogy meg szeretnéd tenni. Mi is szeretnénk, ha átélnéd életed legszebb élményét.

 

Mire vársz még? Ugorjunk együtt!

 

Itt tudsz tandemugrást foglalni.