Nők a felhők között

Sokan azt hiszik, hogy az ejtőernyőzés férfias sport, holott a női nem ugyanúgy élvezi ezt az extrém sportot, mint a férfi társaik. Adrenalinvadász nőknek pedig egyenesen kötelező!

 ugranijo_35.JPG

1. Szélesítheted a látókörödet

Az ejtőernyőzés egy egészen új világot nyithat meg előtted: igaz, hogy adott egyfajta fegyelem, de emellett élvezheted az utazást, és sok új barátot is szerezhetsz azok között, akik ugyanazon a napon ugranak, mint te. Olyan hozzád hasonló őrültekkel ismerkedhetsz meg, akik ugyan különböző hátterűek, de egy közös cél összeköti őket: mégpedig a helikopterből való kiugrás.

Érdemes jóval az ugrási időpontod előtt érkezned, mert így lesz időd enni-inni, beszélgetni, és magadba szívni a hely vidám hangulatát.

2. Leküzdheted a félelemeidet

Félsz a magasságtól? Esetleg a repülőgépektől vagy magától a repüléstől is? Sokan félelmekkel megrakodva vágnak bele az ejtőernyős sportba. Egy ugrás talán nem is elég ahhoz, hogy ezt leküzdjék. Azonban a félelem maximum pár alkalom után átalakul, és akkor már úgy fogod érezni, hogy meghódítottad a világot.

A tandemugrás bátorrá tesz, és megtanít küzdeni a céljaidért. Ha olthatatlan a vágyad az iránt, hogy legyőzd a tériszonyodat, akkor sikerülni fog. Leküzdheted úgy a félelmeidet, hogy közben nem válsz vakmerővé.

3. Fitt maradhatsz

A tandemugrás, - bár ezt nem veszed észre, olyan észrevétlenül teszi - mozgásban tart, és ráadásul még szórakoztató is.

Aktív és kellemes szabadtéri sport, mellyel fitt maradhatsz, főleg, ha a tandemugrás kipróbálása után elkap a hév, és ejtőernyősnek csapsz fel.

4. Kiszakadhatsz a mindennapok fogságából

A szó legteljesebb értelmében elrugaszkodhatsz a földtől: zuhanás közben csak te vagy, és a pillanat. Egyfajta meditáció, olyan, mintha szeretkeznél az éggel: hihetetlenül kiegyensúlyozottá válsz tőle.

Ez a fajta szabadság megváltoztatja az életedet, a gondolkodásmódodat.

 

Te mikor próbálod megérinteni a felhőket? Nézd meg, mikorra tudsz foglalni szabad időpontot.

 

 Jelentkezz tandemugrásra még ma!