Ébresztő, itt az ideje álomba zuhanni!

Megesett már veled, hogy elalvás előtt szinte érezted, ahogyan belezuhansz az álmodba? Van, akinek ez jóleső érzés, hiszen tudja, végre pihenhet egy hosszú nap után. Ám vannak olyanok, akik nem szeretik elveszíteni a kontrollt. Pedig néha nem árt túllépni a határainkon. Az Ugrani Jó! Csapata pedig a határaidon túl vár. Átléped a bűvös vonalat?

 53929631_l.jpg

Tavasszal amúgy sem árt egy kicsit megráznia magát az embernek. Éled a természet, virágoznak a fák, hét ágra süt a nap (jó esetben), és mi is megújulásra vágyunk.

 

Miért is ne vállalhatnál be egy kis kalandot?

A tandemugrás garantáltan olyan élmény, amely:

 

  • úgy ráz fel a fásultságodból, hogy közben a felhők közé repít
  • életre szóló élményt ad azáltal, hogy új távlatokból gyönyörködhetsz az anyaföldben
  • garantáltan elűzi a depressziód, hiszen mi mást lehetne az egekben tenni, mint mosolyogni ezerrel
  • tutira emlékezni fogsz rá, így mesélnivalót biztosít számodra nem csak most, hanem akár az unokáid számára is

 

Ébresztő, itt az ideje álomba zuhanni

 

Figyelem, „alvás” előtt kötelező felvenned az ugróruhát, és minden egyéb biztonsági felszerelést. Ezt az eseménysort követi egy rövid séta az Mi-8 helikopterhez, melyben szépen sorban üldögélnek a felhőn hasalni vágyó sorstársaid. Persze, itt senki sem ásítozik, ellenben átszellemült arccal várja az elkerülhetetlent.

 

Szeretsz hason aludni, és úgy álmodni? Ha nem, ne aggódj, a szabadesést biztosan szeretni fogod! Miután hátadon a tandempilótával a legnagyobb lelki nyugalommal elrugaszkodsz a helikopter hátsó ajtajából, pörögsz párat, majd egy elegáns mozdulattal, hasadat a felhők irányába tartva hasítod a kék eget. Teszed mindezt nem kevesebb, mint 200 km/h körüli sebességgel. Jól nézz körül, mert már álmodsz. Röpke álomról van szó, hiszen a szabadesés nagyjából 49-55 másodpercig tart testsúlytól és kiugrási módtól függően. Ettől függetlenül életed legszebb álma lesz.

 

Ne csodálkozz rajta, ha a sebesség, és a Balaton madárnézetből való látványa annyira felpörget, hogy később semmire sem emlékszel majd ebből a majd egy percből. Azért, hogy később is visszaidézhesd a repülést, ha kéred, felvesszük neked videóra, és fotók is készülnek.

 

Nézelődni igazán akkor lesz lehetőséged, miután kinyílik az ejtőernyő. Az összezsugorodott táj térképnézetből tágul ki egyre nagyobb méretűre. Haladsz a biztonságos anyaföld felé, de mégse kívánkozol megérkezni. Ez egy olyan álom, amelyet nem szeretnéd, ha véget érne.

 

Valóra válthatjuk az álmod? Gyere, és ugorj bele, minden feltételt biztosítunk! Mert ugrani nagyon, de nagyon jó!