Fényes jövő vár ránk, és az Ugrani Jó! vendégeire

Bizony, hiszen többek között még tovább szépülünk. Ezen kívül minden kedves vendégünket várja az ejtőernyős suli, az ejtőernyős táborok, a helikopteres élményrepülés, és persze a tandemugrás lehetősége is. No de ne szaladjunk ennyire előre, haladjunk szép sorjában.24565966_l.jpg

 

Eddig egy kilométernyi murvás út vezetett az ugróterülethez, a hajtogató hangárokhoz, és a vendégfogadó részhez, de jövőre sokkal kényelmesebb lesz a lejutás.

Még a télen nekilátunk ugyanis az ugróterületre vezető út kijavításához. Ez alatt azt értjük, hogy 2017-ben már kátyúmentes úton tudsz végigvezetni. Utadat nem keresztezik majd kisebb-nagyobb pocsolyák, mivel megoldjuk a vízelvezetést is.

Sajnos, mivel útépítés céljából a repülőtér besorolású területekre semmilyen EU pályázat nem adható be, ezért a fejlesztéseket száz százalékos önerőből visszük véghez, aminek megvan a maga költsége. Aszfaltozott út készítésére tehát nincs módunk, de az út ettől függetlenül is gyönyörűen ki lesz javítva, öröm lesz rajta gurulni autóval, persze, csak szép lassan és óvatosan, vigyázva az útra is.

Közhírré tétetik továbbá, hogyha kedvet kaptál hozzá, tavasztól tanulhatsz nálunk ejtőernyőzni, az ejtőernyős suliban. Természetesen vadiúj ernyőkkel, hiszen az idei év összes felszerelése értékesítésre kerül. Olvasd el tanulóink beszámolóit!

Már képzett ejtőernyős vagy? Jövőre is várunk nemzetközi ejtőernyős táboraink résztvevőjeként. Mindig nagy élmény szokott lenni, ne hagyd ki!

 

2017 is az álomugrások éve lesz!

Ha még nem ugrottál, épp itt az ideje tervezgetni, hiszen már telik az előjegyzési naptárunk. Gyere ugrani, vár az Ugrani Jó! Csapata. Előreláthatólag április közepétől nyitjuk az idényt, de a pontos ugrási időpontokat hírlevélben tesszük közzé. Iratkozz fel rá, hogy elsőként értesülhess híreinkről, és akcióinkról!

A nagy pillanat elérkeztéig pedig készülj fel lelkiekben: csatlakozz Facebook oldalunkhoz, és tudj meg minden fontos infót a honlapunkról. Olvasgathatod a blogunkat is, ahol már majdnem 50, a tandemugrás világából merített érdekes bejegyzésből mazsolázhatsz.

Szintén áprilistól indul a helikopteres élményrepülés programunk, de repülőgépes sétarepülésre egész évben jelentkezhetsz!

Hamarosan itt a mikulás és a karácsony, gondold át, melyik barátod, szeretted örülne egy ilyen sétarepülésnek, vagy akár egy észveszejtő tandemugrásnak. Persze, Te is kérheted ajándékba. Ajándékutalványunkat itt találod.

Érdekel a tandemugrás világa? Szeretettel várunk Facebook csoportunkban is, ahol a tandemugrás szerelmeseivel beszélgethetsz.