Minden, ami az eddigi bejegyzésekből kimaradt

Tandem egyveleg

A tandemugrás témaköre kimeríthetetlen, ugróink mindig új és új kérdésekkel lepnek meg bennünket. Igyekeztünk válaszolni mindre. Íme!

 gopr8804.JPG

Veszélyes-e a leszállás?

Ha tekintetbe veszed a tandempilótád által a földi eligazításon elmondottakat, viszonylag puha földetérésed lesz. Azaz, biztonságos, kíméletes leszállás, nulla sérülési kockázattal. Ugye, ezt szeretted volna hallani? 

Milyen érzés lesz?

Olyan, amilyet meg kell tapasztalni! Először hangos lesz minden, rohanó felhők, süvítő szél, rekord gyorsasággal közelítő földfelszín, majd minden megnyugszik, lecsendesül, és egy ejtőernyő alatt nézhetsz körbe 360 fokban. Mámorító megtapasztalás lesz, felettébb szórakoztató és nem kevésbé izgalmas!

Viselhetem-e az ékszereimet/kiegészítőimet ugrás közben?

Tudjuk, hogy a felhők között is szeretnél csinos lenni, de a ruha alatt úgysem látszana sem az órád, sem a nyakláncod, és a fülbevaló sem praktikus viselet így madárröptében. Ráadásul nem is túl biztonságos, ki tudja, hány szarka ólálkodik utánad. Ez persze vicc, de tény, hogy mivel a biztonságod az első, az ékszereid inkább hagyd otthon, vagy még átöltözéskor helyezd el megőrzésre a téged elkísérő barátaidnál, rokonaidnál, esetleg a szekrényeinkben. 

Az ismerőseim őrültnek fognak tartani ugrás után?

Meglehet, de ne is törődj velük. Egy szuperhős vagy! Te legalább megmutatod a világnak, mire vagy képes, és hogy hajlandó vagy vállalni a kockázatot. Nélküled unalmas lenne az élet!

Hosszú a hajam, mit tegyek?

Mindenképp fogd össze egy erős lófarokba, ne hagyd repülni a szélrózsa (a tandempilóta arcát is védelmezzük) minden irányába.

Hogyan lélegezzek szabadesés közben?

Ahogy mindig is szoktál! Nem fogsz oxigénhiányban szenvedni, és nem is tódul a tüdődbe a levegő hívatlanul. Csak lélegezz nyugodtan, és ne tartsd vissza a lélegzeted!  

Mikor foglaljam le a helyem?

Minél előbb, annál jobb. Jelen blogcikk augusztus második hetében íródik, ami azt jelenti, hogy alig három hónapod van már csak arra, hogy felfedezd a levegőeget. Ráadásul már vannak előfoglalásaink, és az időjárás miatti csúszásokat is figyelembe kell venni.

Foglalj helyet magadnak, minél hamarabb! Szeretettel várunk!

Csodás élmény vár, gyönyörű környezetben, az ország legszebb vidékén! A legizgalmasabb élmény, lesz, amit valaha átéltél! 

Van még kérdésed? Tovább a gyakori kérdésekhez, ahol minden választ megkapsz!